Derince Başhekimi görevi bıraktı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş görevinden ayrıldı

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş görevinden ayrıldı. Konuyla ilgili basın açıklaması yayınlayan Güneş, çalışma ekibine de teşekkürlerini iletti. Güneş’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Yaklaşık 18 aydır devam eden Kocaeli Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticiliğim bugün itibariyle sona ermiştir.

Ülke ve millet menfaatini kişisel menfaatlerin üstünde tutarak Kocaeli halkımıza en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Bir yönetici olarak kurumun menfaatini ve personelin hak ve hukukunu korurken aynı zamanda da hizmet alan vatandaşlarımızın hizmete erişimini kolaylaştırmak amacıyla en iyisi yapmaya çalıştık. Bu süreçte bu görevi en iyi şekilde ifa etmeye çalışırken ister istemez aksaklıklar ve sıkıntılarda yaşadık. Yapılan her güzel iş ve başarılı çalışmalar birlikte çalışmakla iftihar duyduğum ve her zaman duyacağım yönetim ekibime, her başarısızlığın sorumluluğu ise bana aittir.

Her türlü dahili ve harici müdahalelerle karşılaştık ama haksızlığın karşısında dik durduk. İşi ehline veriniz prensibiyle hareket ederek çalışanların kimliğine değil ehliyetine göre hareket ettik, güllerin rengine değil gülün güzelliğini ölçü olarak aldık. Mutlaka her mücadelenin bir bedeli ve karşılığı olmuştur ve olacaktır. Hak ve hukuk mücadelesinin bedeli güzel bir bedeldir. Önemli olan bu güzel vatanımıza ve bu vatanın güzel evlatlarına hizmeti şiar edinip bayrak yarışında bayrağı zirveye taşımaktır. Bu bayrağı taşırken elimiz kesilse kolumuzla, kolumuz kesilse ayaklarımızla, ayaklarımız kesilse dişimizle, dişimiz sökülse dilimizle ve dilimiz kesilse sürünerekten zirveye taşımak bizim görevimizdir. Vatan hizmetinde kırgınlık olmaz fedakârlık olur, ödül beklenmez bedel ödenir. Dolayısıyla devletimizin vereceği her görevi aynı duygu, heyecan ve ilkelerimizden taviz vermeden en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.

İdari görevim süresince her konuda desteğini aldığımız, yanımızda hissettiğimiz yeni İl Sağlık müdürümüz sayın Şenol Ergüney ve tüm ekibine, eski İl Sağlık Müdürümüz Mürsel Durmaz ve ekibine, hastanemizin kıymetli tüm çalışma ekibine, tüm hocalarına doktorlarına, hemşirelerine, tüm idari personeline, bütün hizmet alım personeline şükranlarımı sunar yine bu süreçte bize yardımcı olan gerçek dostlara ve özellikle her zaman yanımızda olup bize doğru haberciliğin özünü gösteren kıymetli basının mensuplarına özellikle teşekkür eder, hakkınızı helal etmenizi arzu eder bütün kamuoyuna saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletirim”

12 Ara 2017 - 10:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Doktor - Mustafa beye bir çalışan olarak hakkımı helal etmiyorum....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 10:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler