Çukurovalılar’da Davut güven tazeledi

Kocaeli Çukurovalılar Derneği Olağan Kongresi sonucu Erdoğan Davut yeniden başkan seçildi

Çukurovalılar’da Davut güven tazeledi
Çukurovalılar’da Davut güven tazeledi
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Çukurovalılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Olağan Kongresi dün gerçekleştirildi. Kendi aralarında dayanışma ve yardımlaşmayı sağlamak aynı zamanda kendi kültürlerini de yaşatmak gayesiyle kurmuş oldukları Çukurovalılar(Adana-Hatay-Osmaniye-Mersin) Kültür ve Yaşatma derneğinin her üç yılda bir yaptıkları olağan kongresine yoğun katılım sağlanırken, kongrenin Divan Başkanlığını Yaşar Deniz Köseali, Divan üyeliklerini Melikşah İyidiker ile Halil Gültoplayan’nın yaptı. Kongrede üç dönemdir Başkanlık görevini yürüten Erdoğan Davut tekrar başkanlığa getirildi. 18 kişilik yeni yönetimde 8 kişi ilk kez görev alıyor. Gerçekleştirilen kongreye Derneğin eski başkan yardımcısı onur kurulu üyelerinden ve Özdilek Genel Müdür Yardımcısı Ahmet İri , Kongre üyesi Kocaeli CHP İl Başkanı Av.Cengiz Sarıbay, Kongre üyesi Körfez Ticaret Odası Meclis Başkanı Güngör Ayhan, İzmit Otogar Dernek Başkanı ve derneğin kurucularından ve eski başkanlarından Halil Baylam, Derneğin Eski başkanlarından Kocaeli Üniversitesi Rektör Danışmanı Öğretim Görevlisi Dr.Necmi Özdemir , CHP İl Sekreteri ve derneğin üyelerinden Av.Hüseyin Acurman , Kocaeli CHP 5.sıra milletvekili adayı Av. Anıl Acurman ve Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan katıldı.

Asil Yönetim Kurulu

Erdoğan Davut Başkan, Kerim Bariç, Mustafa Akkulakoğlu, Mehmet Doğan, Şeyda Ergüzeloğlu, Halil Gültoplayan, Mehmet Dolgun, Ali Ali Salkım, Harun Künü

Denetleme Kurulu

Halil Baylam, Cengiz Sarıbay, Güngör Ayhan

Disipli Kurulu

Necmi Özdemir, H.Savaş Ayberk, Bilal Doğan

27 May 2018 - 16:06 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler