Çok tartışılmıştı… O mekan alkol ruhsatını geri aldı!

İzmit merkezde, Dolphin AVM’de yer alan Keyfinn Cafe bir süre önce alkol ruhsatı almış daha sonra alkol satışına son vermişti. Mekanın ruhsatını yenilediği, Ramazan ayı dolayısıyla alkol servisi yapmadığı, alkol servisine kısa süre içerisinde başlanacağı öğrenildi

Çok tartışılmıştı…  O mekan alkol  ruhsatını geri aldı!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli eğlence fakiri bir kent. Hafta sonu dışarı çıktığınızda alkollü mekan konusunda büyük sıkıntı yaşıyorsunuz. Alkollü mekanlar tramvay projesiyle birlikte büyük darbe aldı. Yıkılan onlarca alkollü mekan için yeni bir yer gösterilmedi. Mekan sayısı o kadar azaldı ki vatandaşlar otellerin içki servisi yapan alt işletmelerinde 2-3 kat yüksek meblağlar ödemeye mahkum kaldı. Bu ortamda, birkaç ay önce İzmit’in göbeğinde bir mekan alkol ruhsatı almayı başardı. Bu mekan İzmit Dolphin AVM’de yer alan Keyfinn Cafe idi. Ayışığı Derneği eski başkanı Halil Demir’in sahibi olduğu mekanın ruhsat alması büyük ses getirdi. Ruhsatı aldıktan sonra mekanda alkol servisi başladı. Ancak Ramazan’dan kısa süre önce mekanda alkol servisi durduruldu. Herkes mekanın alkol ruhsatının iptal edildiğini düşünüyordu. Mekan Ankara’daki temaslarını yoğunlaştırdı ve ruhsatını yeniledi. Ramazan ayı dolayısıyla alkol srvbisi yapmayan mekanın kısa süre içerisinde alkol servisine başlayacağı öğrenildi.

18 Haz 2018 - 13:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ugur - eee cumhurbaskaninin dev bayragini asti alkolu kapti..yalamak sanat olmus

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Haziran 13:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler