Çocuk konseriyle stres attılar

İzmit’te yarıyıl tatiline giren 3-12 yaş arası öğrenciler, Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları tarafından Yahya Kaptan Mahallesi Arasta Park AVM’de düzenlenen karne konserinde stres attı. Melda Koman’ın şarkılarıyla eğlendirdiği konseri Bilgi Köprüsü Kurucusu Ali Korkmaz da izledi

Çocuk konseriyle stres attılar
Çocuk konseriyle stres attılar
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, 3-12 yaş öğrenciler için Arasta Park AVM’de önceki gün mini bir konser düzenledi. Melda Koman’ın çocuk şarkıları seslendirdiği, zaman zaman öğrencilerin de mikrofon alarak eşlik ettiği interaktif konsere yoğun katılım oldu. Çocuklar alışveriş merkezi içinde 2 saat boyunca şarkılarla stres attı. Konseri izleyenler arasında Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları Kurucusu Ali Korkmaz, Kurucu Temsilcisi Sadiye Büyükada, Genel Koordinatör Beyhan Gürsoy, Montessori Anaokulu Müdürü Evrim Sarıkaya, Kids Anaokulu Müdürü Fikret Kaya ile Kreş Müdürü Sibel Yalçınöz de takip etti.

ATÖLYELER AÇIK OLACAK

Bilgi Köprüsü Kurucusu Ali Korkmaz, yaryıl tatiline giren bütün öğrencileri tebrik ederken, “Büyük bir heyecanla başladığımız 2017-2018 eğitim-öğretim yılında çok güzel ve huzurlu bir ilk yarıyı tamamladık. Şimdi çocuklarımızın dinlenme ve eğlenme zamanı. Öğrencilerimizin tatilde mümkün olduğunca fazla aileleriyle birlikte güzel vakit geçirmelerini diliyorum” dedi. İzmit Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Bilgi Köprüsü Eğitim Kurumları, yarıyıl tatili boyunca aile katılım atölyelerini de açık tutacağını duyurdu. Veliler, hergün açık olacak bu atölyelerde çocuklarıyla birlikte faaliyet gerçekleştirip, bu değerli zamanı en iyi şekilde değerlendirebilecek.

21 Oca 2018 - 14:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler