CHP’liler otelde değil, köyde coştu

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce oğlu Salih Arda İnce’yi çok güzel bir köy düğünüyle evlendirdi, CHP’nin Kocaeli milletvekilleri de düğünde İnce ile birlikte doyasıya halay çekti

CHP’liler otelde değil, köyde coştu
CHP’liler otelde değil, köyde coştu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Renkli kişiliği ile de bilinen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce oğlunu Yalova’da çok güzel, bir o kadar da renkli bir köy düğünüyle evlendirdi. İnce'nin oğlu Salih Arda İnce ile Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kızı İdil Göknil Işıklar için, Yalova'nın Elmalık köyünde ’Selanik usulü’ köy düğünü yapıldı. Düğüne çok sayıda davetli katılırken, CHP’nin Kocaeli milletvekilleri de düğüne katılarak Muharrem İnce ile birlikte halay çekti, oyunlar oynadı.

Güzel görüntülere sahne olan köy düğününde birçok gelenek yerine getirildi. İnce’nin oğlu Salih Arda köy meydanında damat traşı oldu, bahşişler havada uçuştu. Ardından davul zurna ile köy meydanında hep birlikte halaylar çekildi. CHP Kocaeli eski milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan da düğüne katılan isimler oldu. CHP’liler düğünden keyifli kareleri de sosyal medya hesaplarından paylaştı. Düğünde davetlilere Elazığ’dan özel olarak getirilen sekiz köşeli kasket de hediye edildi. Otellerde yapılan düğünler yerine köy düğünü yapmayı tercih eden İnce ailesinin bu tavrı da beğeni topladı.

25 Eyl 2017 - 10:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler