Cenazede partilisine kafa attı!

CHP İl eski Başkanı Cevdet Barış, cenaze namazında kendisine elini uzatan CHP’li meclis üyesi Ali Aktepe’ye kafa atıp vurmaya başlaması üzerine taraflar karakolluk oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük Belediye Meclis Üyesi Ali Aktepe, katıldığı cenazede yine CHP’li olan ve bir dönem bu partide il başkanlığı yapan Cevdet Barış’ın saldırısına uğradı.

Görgü tanıklarının iddialarına göre ADD Gölcük kurucularından olan Nurettin Gür’ün cenaze namazı için akrabası ve eski meclis üyesi Alaattin Serdar Türengül ile cami avlusunda bulunan Ali Aktepe, o sırada cenaze için gelen Cevdet Barış’a tokalaşmak üzere elini uzattı.

Barış ise kendisine el uzatan Aktepe’ye kafa atarak vurmaya başladı. Çevredekilerin büyük şaşkınlıkla izlediği olay, caminin dışına kadar taştı. Dışarıya çıkarılan Cevdet Barış’a o sıra bir başkası saldırdı, Serdar Türengül ise kavgayı ayırmaya çalıştı. Olay yerine çağırılan polis ekiplerince karakola götürülen olayın muhataplarının saat 16.50’de ifade işlemleri sürüyordu.

Cevdet Barış’ın Ali Aktepe ile geçmiş bir husumeti mi var, bir tartışma mı yaşadılar bilinmez ancak cami avlusunda, cenaze namazında ve kendi partisinin hali hazırda meclis üyesi olan Ali Aktepe’ye, elini uzatmasına rağmen kafa atarak vurmaya başlaması vatandaşlar tarafından ayıplanırken CHP’nin karnesine de bir utanç notu olarak yazıldı. CHP İl Yönetimi’nin Barış ile ilgili bir disiplin süreci yürütüp yürütmeyeceği merak ediliyor.

31 Ara 2017 - 16:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Hasan Başak - Allah belasını versin hepsinin. Baş belaları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Aralık 16:59
01

bulent yıldız - böyle magandaları bünyesinde tutan chp,ye kimler oy verirki?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 31 Aralık 16:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler