Carrefour da o aileye satıldı!

İzmit’in en merkezi arazilerinden olan Real AVM’yi satın alan AKP’li Haldız ailesinin ortak olduğu Not Gayrimenkul şimdi de CarrefourSA’yı ve arazisini satın aldı.

Carrefour da o aileye  satıldı!
Haber albümü için resme tıklayın

Haldız ailesi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde yapılmak istenen imar değişikliği ile arazisinin 2.5 değerlenecek olması nedeniyle geçtiğimiz hafta gündem olmuştu.

İzmit’in ilk alışveriş merkezlerinden biri olan CarrefourSA bir süre önce kepenk kapatmıştı.

52 bin metrekare kullanım alanına sahip olan AVM’de yer alan dükkanlar da yavaş yavaş kapandı.

2000 yılında Kocaelililere hizmet vermeye başlayan Carrefour’un satılacağı bir süredir konuşuluyordu.

Merkezi İş Alanı içerisinde yer alan 10 kata kadar inşaat izni e daha pek çok imkana sahip olan CarrefourSA arazisiyle birlikte satıldı.

Araziyi Not Gayrimenkul şirketinin aldığı öğrenildi.

AKP’li Haldız ailesinin ortak olduğu şirket bir süre önce de Real AVM’nin arazisini almış, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde söz konusu araziye 2.5 kat kâr sağlayacak imar değişikliği yapılması gündeme gelmişti.

Söz konusu değişiklik meclis toplantısında ertelenirken AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz bile bu değişikliğe karşı çıkmıştı.

NE KADAR ÖDENDİ..?

Haldızlar’ın CarrefourSA arazisi için bugün tapuda işlemlere başladığı öğrenildi. Mesai saatleri içerisinde söz konusu arazi satışının tamamlanması bekleniyor.

AKP’li Haldız ailesi ve ortağı Obaköy firmasının söz konusu arazi için ne kadar ödediği bilinmiyor.

Real AVM arazinin 40 milyon lira değeri olduğu düşünülürse, kendisine ait köprü bağlantısı bulunan, İzmit’in en iyi noktalarından birinde yer alan Carrefour’un da benzer bir rakamla satılmış olması muhtemelen.

Haldızların konuyla ilgili kendi gazetelerinde kimi duyurular yapması bekleniyor.

15 Oca 2018 - 12:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

İhsan - Memleketi hataplılar sardı ne olacak dünya onların dünyası cehennem odunları bunlar pislik yaratıklar kendi adamlarını haksız zengin ediyorlar. Etseler ne olacak dünyanın zengini olmak önemli değil önemli olan Ahiret bahtiyarlığı kardeşim anladınız mı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 12:42
05

acısu - NE VAR BUNDA BIRI ALACAKTI NEDIR BU HALDIZ DUŞMANLIĞI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 12:42
04

Zamanı var... - Devir onların devri ama abardılar. Şuan hiç birşey olmaz bu adamlara çünkü güç onlarda. Başarılıyız, meyve veren ağaç taşlanır tiriplerini bıraksınlar aptal yok karşılarında ama bu milletin birde %50 si var. Rüzgar ters döndümü ve işler değiştimi bilinki fena hesap sorarlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 12:42
03

Kartepe li - ZENGİNİN MALİ ZÜĞÜRT UN CENESİNİ YORAR, PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 12:42
02

Vatansever - akp adamı normal artık bu saf millet görsün

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 12:42
01

Ks - Cuhurbaskaniyla resimcektir isler ucsun oh ne guzel .haldizin yukselmesinde kocaeli belediyesini hortumlamasi yatiyor simdi buyuk mutahit oldu hala kocaeli peskes cekiliyor.rusvet alip haldizlari allayip pullayanlar halkinparasini caldirdilar ALLAH in adaleti er gec tecelli edecektir .HARAM kazanc nereye kadar...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Ocak 12:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler