Canlı yayında Erenkaya soracak, Yıldırım yanıtlayacak!

Kocaeli Barış gazetesi imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Aysun Özcan Erenkaya canlı yayında soracak, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım cevaplayacak

Gazetemiz imtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Aysun Özcan Erenkaya, Kocaeli’de AKP’nin tekrar aday gösterdiği tek belediye başkanı olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a, canlı yayında sorular yöneltecek. İsmail Yıldırım’ın Facebook sayfası (www.facebook.com/ismailyildirimkaramursel), üzerinden canlı yayınlanacak olan programda vatandaşlar da 0532 060 77 41 numaralı WhatsApp hattı üzerinden dilediği soruları Erenkaya aracılığıyla Yıldırım’a yöneltebilecek. Canlı yayın 22 Mart Cuma günü saat 20.30’da gerçekleştirilecek.

20 Mar 2019 - 15:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Sedat - aysun hanım sorarmısınız belediye şahsi yerimi ben nedersem o olur diyecek insan her kararı ben veririm diyecek bu kadar meclis üyesini hiçe sayacak kadar insan babasının dükkanında bile herseye kendi karar veremiyo neden bu kafayla belediyeyi yönetiyormuş sorarmısınız teşekkürler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 15:42
01

büyükşehir - sabırsızlıkla bekliyoruz ama lütfen halkında soru sormasına izin verin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 15:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler