Büyüyen bir Türkiye’ye tahammül edemiyorlar

Kocaeli Bingöllüler Deneği Başkanı Ali Değirmenci ve yönetimini makamında kabul eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin büyümesine tahammül edemiyorlar” açıklamasında bulundu

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Bingöllüler Deneği Başkanı Ali Değirmenci ve yönetimini makamında kabul etti. Bingöllülerin ziyaretlerinden dolayı duyduğu mutluluk ve memnuniyeti dile getiren Karaosmanoğlu, “Millet olarak nice zor günlerden ve engellerden geçtik. Bu ülkenin yıllardır kaderiyle oynamaya çalışıyorlar. Hem içeriden hem dışarıdan düşmanlarla mücadele ettik ediyoruz. Şu anda Türkiye’nin büyüyen ekonomisini sekteye uğratmak için dört koldan çalışıyorlar. Büyüyen bir Türkiye’ye tahammül edemiyorlar. Türkiye’de yeni bir dönemin başlamasıyla birlikte adeta kılıçlar çekildi” dedi.

“ALLAH’A ŞÜKÜR İMANIMIZ BÜYÜK”

Kocaeli Büyükşehri Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm’ün de katıldığı ziyarette biz taviz vermedikçe korkmadıkça daha çok üstümüze geldiler diyen Karaosmanoğlu, “Ama Allah’a şükür imanımız büyük. Hiçbirinizin şüphesi olmasın hepsinin üstesinden geleceğiz. Hak bizimledir. Şu süreçte sizlerden ricam birbirinize daha çok kenetlenin. Türkiye’de oluşabilecek en küçük çatlak bu vampirlerin işine yarayacaktır. Fırsat vermeyelim. Şu dönemde yapacağınız en iyi şey her duyduğunuza inanmamak olacaktır. İçimize vesvese düşürmeye çalışacaklardır” şeklinde konuştu.

“RABBİM SİZLERİ EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİRMESİN”

Güzel Kocaeli’mizin Güzel ülkemizin insanları en iyisini hak ediyor diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyoruz. Allah’ın izniyle durmak yok yola devam. Bu gücümüzü Bingöllü kardeşlerimizde ve halkımızdan alıyoruz. Sizlerin destekleri ve önerileri bize güç veriyor. Rabbim sizleri eksikliğini hissettirmesin” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

20 Ağu 2018 - 10:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

thunder bolt - senden fazla okul yaluı çiğnedim birkaç lisanda bilirim yaş geldi 70 e birkaçtana ülkede de kaldım 100 binlerce dolar gönderdim bu ülkeye ve ben bi sığırm da bunu göremiyoırum büyümemi,zi istemeyen kimler bir açıklasana mesela amerika almanya falan filan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 10:30
02

MUSA ER - Ne var ne yok sat, iki körü üç beş yol yap bunun cakasını at,HER TÜRLÜ OLUMSUZLUK ve BECERİKSİZLİKLERİNİZİ, DIŞ GÜÇLER, ONLAR BUNLAR YALANINA SIĞIN...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 10:30
01

Tamam Tamam - Gerçekten çok büyüyoruz da işçi memur esnaf neden hissetmiyor? Neden sürekli birileri batıyor? Neden işyerleri kapanıyor? Neden sürekli vergi ve ssk affı çıkıyor? Cevap büyüyoruz da ondan! Yalakalığa gerek yok Bingöl evlatları!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ağustos 10:30


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler