Büyükşehir’de görev değişimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Eyüp Ensar Demir görevinden ayrıldı. Demir’in yerine Fatih Dizdar getirildi

Büyükşehir’de  görev değişimi
Büyükşehir’de  görev değişimi
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde geçtiğimiz hafta önemli bir gelişme yaşandı.

Cuma günü şube müdürü Eyüp Ensar Demir görevini bıraktı.

Demir’in yerine aynı müdürlükte görev yapan Fatih Dizdar getirildi.

Dizdar’ın yönetimindeki Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü bilindiği gibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik kamplarından ve uluslararası öğrenci çalışmalarından sorumlu.

Müdürlüğün sorumlu olduğu kamplarda biri de Başiskele’deki Diriliş Kampı.

Eyüp Ensar Demir

Fatih Dizdar

19 Mar 2018 - 10:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler