Büyükşehir pilot arıyor!

Büyükşehir Belediyesi, belediyeye ait deniz uçağı ile çevre denetimi yapacak pilot arıyor. Pilotun 1 yıl içerisinde toplam 1.000 saat uçuş yapması planlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi uzun bir süredir Çevre Kontrol ve Denetim Uçağı ile İzmit Körfezi’nde çevre denetimi yapıyordu. Belediye uzun süre hem deniz uçağını hem de pilot hizmetini haile ile kiraladı. Ancak bir süre önce deniz uçağı satın alındı. İzmit Körfezi kirliliğinin söz konusu çevre denetimleri ile büyük ölçüde önüne geçilmişti. Deniz uçağı denetimleri sayesinde gemilerin sintine atıkları engellendi. Belediye, deniz uçağı ile denetimleri sürdürmek için ihaleye çıkma kararı aldı. 1 yıl süreyle Sekapark 1.Etap Girişi Deniz Uçağı Park Alanı’nda bulunan uçak ile Marmara Denizi, kıyı şeridi ile kıyı şeridine yakın orman bölgeleri ve belediye tarafından yönlendirilecek diğer uçuşlar dahil olmak üzere denetim ve kontrol işlemleri yapmak üzere pilot arayan belediye 28 Aralık’ta ihaleye çıkacak. İhale, Alikahya Atatürk Mahallesi’nde yer alan İZAYDAŞ yerleşkesinde saat 14.00’te gerçekleştirilecek. İşi alan pilot, 11 Ocak 2019 ile 11 Ocak 2020 arasında görev yapacak.

03 Ara 2018 - 11:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Aviator - Bu uçak amfibik özelliği olduğu için hem karaya hem denize iniş kalkış yapabiliyor,eskisi gibi Sekapark kıyısında değil C.T.Havalimanında park ediyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 11:36
01

Ersoy - Valiliğe girince bir çok tip var pilota benzetiyorum ya da beni görünce pilota bağlıyorlar,sağlık müdürlüğü sürekli otomatikte yani otomatik pilota bağlamış bir
çoğu!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Aralık 11:36


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler