Büyükşehir iş makinesi kiralayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yetersiz ekipmanı dolayısıyla iş makinesi kiralayacak. Yeni makineler İzmit, Başiskele, Kandıra, Kartepe, Karamürsel ve Gölcük’te hizmet verecek

Büyükşehir  iş makinesi  kiralayacak!
Haber albümü için resme tıklayın

Satın alım yolu ile kamu mülkiyetini ve resmi plakalı araç sayısını artırmak yerine kiralama yöntemiyle vatandaşın parasını havaya atmayı tercih eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yine bir kiralama ihalesine çıkıyor. Belediye bu defa lüks makam araçları kiralamayacak. İzmit, Başiskele, Kandıra, Kartepe, Karamürsel ve Gölcük’te hizmet vermek üzere 19 adet iş makinesi kiralanacak. Elindeki ekipman sayısı yoka yakın olan belediye, kamu yararına iş yapmak için kiralık araçlara ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacın belli bir kısmının karşılanması için 18 Aralık Pazartesi sabahı saat 10.30’da ihaleye çıkılacak.

20 Kas 2017 - 20:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

DARICA 34 - Kel aynak kuşlarının kepçelerini kiralamayın 6.7 senede Belediye sayesinde 100. Trilyonluk oldular bütün herkez biliyor DARICA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 20:09
01

ersoy gülsüm kandemir - Tüm büyükşehir yetkilileri kiralaya kiralaya bitiremediler araçları,hakkım haram zıkkım olsun alayına.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 20:09


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler