Büyükşehir geziyi iptal etti, İzmit ne yapacak?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun belediye meclis üyelerine yönelik düzenleyeceği Tataristan gezisi dolardaki artış nedeniyle iptal edildi

Büyükşehir geziyi iptal etti, İzmit ne yapacak?
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ağustos ayı meclis toplantısı Fuar içerisinde bulunan Leyla Atakan Kültür Merkezi’nde saat 15.00’te başlayacak. Büyükşehir’in bugünkü meclis gündeminde belediye meclis üyelerine yönelik “teknik ve kültürel ziyaret” adı altında düzenlenen Tataristan gezisinin oylanması da vardı.Bugün mecliste oylanması beklenen gezinin dolardaki yükseliş nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu belirli dönemlerde belediye meclis üyelerine yönelik yurt dışı gezileri düzenliyordu. Gezilerin sonuncusu 2015 yılında Abhazya’ya gerçekleştirilmiş, bu dönemde ise Tataristan için gezi planı yapılmıştı. Meclis üyelerinin bu kez Tataristan’a gitmesi planlanıyordu. Mecliste bugün oylanması beklenen gezinin iptal edildiği öğrenildi. Son dönemlerin en tartışmalı konularından biri olan İzmit Belediyesi tarafından muhtarlara yönelik olarak düzenlenen gezinin iptal edilip edilmeyeceği ise merak konusu.

16 Ağu 2018 - 14:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler