Büyükşehir, bu atamayı konuşuyor! Emel Alp’in yerine Ufuk Atabay gelince…

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üç önemli müdürlükte yer değişikliğine gitti. Farklı müdürlüğe geçiş yapanlardan biri de Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın Danışmanı Fatih Alp’in eşi Emel Alp oldu

KocaeliBüyükşehirBelediyesi önceki günlerde üç önemli birimde müdürlerin yerlerini değiştirdi. Yeri değişen isimlerden birinin Başbakan Yardımcısı Işık’ın danışmanı Fatih Alp’in eşi Emel Alp olması dikkat çekti. Emel Alp, 2015 yılında Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğüne getirildiğinde bu atamanın VIP torpil olabileceği iddiaları yankılanmıştı. Emel Alp’in KPSS’ye girip girmediği, ataması yapılmadan önce müdürlük kadrosuna geçiş yapıp yapmadığı iddiaları gündeme gelmişti. Ancak bu soruların hiç biri cevap bulmadı. Yaklaşık 2 yıldır Büyükşehir Belediyesinin Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Emel Alp, son yapılan değişikliklerle birlikte bir süredir boş bulunan Tören Organizasyonu Şube Müdürlüğüne kaydırıldı.

Emel Alp’in yanı sıra yeri değişenler arasında dikkat çeken bir diğer kişi de Ufuk Atabay oldu. Atabay, Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü iken Halkla İlişkiler Müdürlüğüne getirildi. Ufuk Atabay’dan boşalan Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğüne ise STK sorumlusu olarak görev yapan Alper Yalınalp getirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen rotasyonda şube müdürlüğünden Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne getirilen Ufuk Atabay, geçmiş yıllarda AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in basın danışmanlığını yaptı. Aynı zamanda Muhtarlıklar Şube Müdürlüğü görevinde bulunan Ufuk Atabay, Efe Tur’un sahibi, Karaosmanoğlu'nun dünürü Halit Bıçak’ın kızı Esra Hanım ile dünya evine girmişti.

Işık’ın danışmanı Fatih Alp’in eşi Emel Alp ile Ufuk Atabay'ın görev değişikliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde farklı yorumlara sebep oldu.

30 Kas 2017 - 15:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

10

Milletvekili olmayı hak ediyor - Emel Hanım, aldığı her görevi yılmadan çalışarak, hiç kapris yapmadan tırnaklarıyla kazıyarak bu noktaya getirdi. Eşi de beyfendi bir adamdır. Bu insanları başkalarıyla karıştırmayın. Bugün siyasette en önemli kademelerde bulunan isimlerin yanında görev almıştır. Bırakın yeni görevini hak etmeyi, İnşAllah bir gün milletvekili olmaya fazlasıyla layıktır. Haberi yapan arkadaşa bunları dile getirme fırsatı sunduğu için teşekkür ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
08

Adamın biri - Bu Elif her kimse hem Emel’i çok kıskanıyor hemde iftiracı... emel belediyenin işine bile kendi arabasıyla gidiyor neredeyse sen gelmiş belediyenin arabasıyla geziyor diyorsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
07

Cemil güven - Bu Alp ler arı sürüsü gibi her yeri sardılar belediye olmasa herhalde simit satarlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
06

izmit li - emine ert hanım partiye emek vermiş diye belediyede mi çalışması gerekiyor.sizin davanız islam değilmiydi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
05

Adalet İçim - Canlarım benim partinin işinin bitmesinde de büyük emek sahibisiniz. Yiyin birbirinizi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
04

Hüseyin Doğan - Arkadaşlar emel hem belediyeye hem partiye yıllardır hizmet etmiş birisi Fatih ise yıllardır partide kosturmus hizmet etmiş bulunduğu yeri hakeden bir kişi sevmeyen olabilir ikisinide ama yapılan yorumlara kullanılan cümlelere lütfen dikkat edelim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
03

Emine ert. - Yorumunu yaparken haddini bil elih hanim... emrl bu partiye kurulusundan beri emek verdi. Herkezden cok halkediyo hersryi... sanitim senin bir karin agrin var. Yoksa fetöcumusun bu kadar sevindin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
02

oktay - Atanma kritrlerine uymayan çoluk çocuk mudur atamasi yapiyorlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 15:41
01

Elif - EMELCİM NE OLDU GÜVENDİĞİN DAĞLARA KARMI YAĞDI:) KOCANIN FORSU KALMADI SENİ HEMEN PAKET SERVİS YAPTILAR BU İŞLER BÖYLE ALMA MAZLUMUN AHINI. BAYRAK ASARSIN ARTIK:)) KOCAN DEVLETİN ARABASINA BİNER SEN BELEDİYENİN EEEE SALTANAT BİTTİ. HAM YAPTILAR SENİ. SEKRETERLİK BİLE SANA FAZLAYKEN MÜDİRELİK NEDİR SANA??? İŞE DE GELMEZSSİN SEN ŞİMDİ MAAŞI YATAR HESABINA:)))

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 30 Kasım 15:41


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler