“Burada sevgi var, saygı var”

Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla mesaj yayımlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Camiler hayatımızın merkezidir. Burada sevgi var, saygı var” ifadelerini kullandı.

“Burada sevgi var, saygı var”
Haber albümü için resme tıklayın

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cami ve din görevlilerinin toplumdaki önemine değinen Başkan Baran, “Ülkemizin dört bir köşesinde fedakârca hizmet veren din görevlilerimiz de uzlaştırıcı ve bütünleştirici görev anlayışıyla dini konularda halkımızı aydınlatırken aynı zamanda sosyal sorunlara da çözüm arayan ulvi bir vazifeyi yerine getirmektedirler” dedi.

“CAMİLERİMİZİN TEMİZ OLMASINA ÖZEN GÖSTERİYORUZ”

“Allah’a secde edilen camiler, sevgi ve samimiyet duygularının, birlik ve beraberlik bağlarının kuvvetlendiği mekânlardır” ifadelerini kullanan Baran, “Belediye olarak camilerimizin eksiklerinin giderilmesi yanı sıra vatandaşlarımızın huşu içerisinde ibadet edebilmesi için camilerimizin daha temiz olmasına özen gösteriyoruz” dedi.

“VATANDAŞLARIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Cümlelerini, “Tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutluyor, cami yapan, yaptıran, yapımında emeği bulunan hayırsever vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” sözleriyle bitirdi.

01 Eki 2018 - 14:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler