Bunu yapan insan olamaz!

Körfez Hereke bölgesinde sahil şeridinde geniş piknik alanları yer alıyor. Söz konusu alanları kullanan kimi kendini bilmez vatandaşlar bakın ne yapıyor…

Bunu yapan insan olamaz!
Bunu yapan insan olamaz!
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli’de ikamet eden vatandaşların hafta sonu tercihlerinden biri Hereke. Körfez ilçesinin en eski yerleşim bölgelerinden olan Hereke, yemyeşil ağaçlarla kaplı sahiliyle dikkat çekiyor. Hereke sahilini tatil günlerinde binlerce vatandaş kullanıyor. 9 günlük bayram tatilinde de Hereke vatandaşların uğrak noktası oldu. Tatilciler sahilde deniz havası aldı, mangal yaptı, hoş vakit geçirdi. Ancak kimi kendini bilmezler sadece kendilerini düşündü, kendilerinden sonra bölgeyi kullanacaklara zarar vermek için çabaladı. O kendini bilmezlerden biri, sahile belediye tarafından yerleştirilen bank ve masayı devirdi. Hereke sahiline giden vatandaşlar bu duruma isyan etti.

27 Ağu 2018 - 12:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Ülkü - Pislik içerisinde denizin içinde ne ararsan var bence görevli olsa uyarılsaşar yada eza kesseler on numara olur

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 12:50
01

Kolpoçino - BU ÜLKEDE BU PİS KEK APAÇİ İNSANLARIN İÇİNDE OLACAĞIMA AVRUPADA HİRİSTİYANLARIN İÇİNDE MÜSLÜMAN OLSAYDIM BİZİM HER TARAFIMIZ PİS VE PİSLİK İÇİNDE HİJYEN SIFIR GİDİN AVRUPAYI GÖRÜN BAL DÖK YALA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Ağustos 12:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler