Buldozeri işte böyle indirdiler..!

İzmit Bağçeşme’de kot farkı nedeniyle metrelerce aşağıda kalan bir inşaat alanına buldozeri büyük bir vinç ile indirdiler.

Buldozeri işte böyle indirdiler..!
Buldozeri işte böyle indirdiler..!
Haber albümü için resme tıklayın

İstediğimiz zaman yapamayacağımız bir şey yok. Hele ki konu inşaat olunca. Hatırlayan kısa bir süre önce İzmit merkezde yer alan 5 katlı Pekdemir Apartmanı yıkıldı. Bu yıkım için binanın çatısına iş makinesi çıkarmış ve 1. kata kadar yıkım bu şekilde gerçekleştirilmişti.

Akıllara durgunluk veren bir azim hikayesi de bugün sabah saatlerinde yaşandı. İzmit Bağçeşme mevkiinde bir inşaat alanı kot farkı nedeniyle ulaşım yolundan bir hayli aşağıda yer alıyordu. İnşaatı yapan firma çözümü Cefa Vinç’te buldu.

Faruk Bostan’a ait olan Cefa Vinç, inşaat çalışmalarını yapacak olan tonlarca ağırlıktaki buldozeri büyük bir vinç ile kaldırdı ve metrelerce aşağı indirdi. Havada süzülen buldozer görüntüsü şaşkınlık yaratırken, istediğimizde neleri başarabileceğimizi bir kez daha görmüş olduk…

23 Eyl 2017 - 12:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Özizmitli 41 - BU KADAR ABARTILACAK BİR OLAY DEĞİL ARTI O BULDOZER DEĞİL ALT TARAFI JVD TRAKTÖR KEPÇE HABERİ BU KADAR ABAFTMAYA VE SULANDIRMAYA GEREK YOK ARKADAŞ AYNI OLAY YENİDOĞAN KALE ÜSTÜNDEDE YAŞANDI TEKRAR DİYORUM O BİR İŞ MAKİNESİ 15 TONLUK TRAKTÖR KEPÇE

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Eylül 12:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler