Bu üst geçit mağdur ediyor!

İzmit Garı’nda üst geçit hala inşa edilemedi. Yarım yamalak hizmete açılan üst geçitte engelli vatandaşlar büyük sıkıntı yaşıyor. Yağmurlu havalarda ise hemen herkes sırılsıklam oluyor

Bu üst geçit  mağdur ediyor!
Bu üst geçit  mağdur ediyor!
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürlüğü tarafından uzun süre önce yapımına başlanan ancak kaynak yetersizliği nedeniyle yarım bırakılan İzmit Tren Garı Üst Geçidi yarım yamalak da olsa bir süre önce hizmete açıldı. Üstü kapatılmayan, vaat edildiği üzere alışveriş yapılabilecek dükkanlar ve kafete4rya kısmı bulunmayan üst geçit açıldığı günden itibaren vatandaşları mağdur ediyor.

Özellikle yağışlı havalarda tren peronlarına gitmek için bu üst geçidi kullanmak zorunda olan vatandaşlar sırılsıklam oluyor. Engelli asansörleri ve yürüyen merdivenleri de çalışmayan üst geçitte asıl mağduriyeti ise engelli vatandaşlar yaşıyor.

Hatırlanacağı gibi CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da konuyu meclis gündemine taşımıştı.

13 Ara 2018 - 08:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

izmitli - buna üst geçit demeyelim. demir yığını diyelim. ya da demirciye nasıl para yediririmin anlatımı. şehirler YHT garı yapar konforu , mimari göz doldurur. sen çarşının merkezinde izmitin reklamı olabilecek yerde ucube yap, adına da gar de olacak şey mi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Aralık 08:39


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler