Bu sevgiyi yok edemezsiniz

Yere düşen Atatürk posterini minikler kaldırdı

Kocaeli’nin Körfez ilçesindeki bir ilkokulun bahçesinde oynayan öğrenciler, rüzgar nedeniyle yere düşen Türk Bayrağı ve Atatürk posterini kaldırdı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bulunan General Edip Bayoğlu İlkokulu bahçesinde öğrenciler oynarken, okulda asılı olan Türk Bayrağı ve Atatürk posterin rüzgar nedeniyle yere düştü. Yere düşen bayrak ve posteri gören öğrenciler, hızla koşarak yerden aldıkları bayrak ve posteri kaldırdı. O anlar okulun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Öğrencilerin bu hareketleri izleyenleri gururlandırdı.

21 May 2018 - 15:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ayhan - KİM YOK ETMEYE ÇALIŞIYORDA İKİLEM ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Mayıs 15:00


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler