Bu sefer ki görevleri güvenlik değil

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü, Gazi ve Engelli aileleri ile çocukları başta olmak üzere Kocaeli Emniyet personeli ve aileleri ile bir piknik düzenledi.

Bu sefer ki görevleri güvenlik değil
Bu sefer ki görevleri güvenlik değil
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, 23 Eylül 2018 Pazar günü saat 12.00’da Çayırova İlçesi Kuştepe Kafe’de piknik organize edildi. Etkinliğin en önemli konukları ise ve engelli aileleri idi.

BELEDİYE BAŞKANI VE KAYMAKAM DA KATILDI

Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz ve eşi Firdevs Gürbüz’ün ev sahipliği yaptığı organizasyona, Çayırova Kaymakamı Sayın Hasan Gözen ve eşi Şükran Gözen’in yanı sıra Çayırova Belediye Başkanı Sayın Şevki Demirci’de katılım sağladı.

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERİLDİ

Piknikte çeşitli ikramlar yapılırken çocukların eğleneceği şişme balonlar, yüz boyama gibi etkinliklerin yanı sıra Karagöz ve Hacivat kostümlü göstericiler ve yarışmalar düzenlendi. Ayrıca çocuklara defter, kalem gibi okul ihtiyaçlarına yönelik kırtasiye ile birlikte çeşitli oyuncaklar da hediye edildi.

24 Eyl 2018 - 17:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler