Bu şartlarda seçime gidiyoruz, yazık..

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu hakkında BİMER’e şikayette bulunan ve kendisine dava açılan CHP’li Engin Taşdemir ertelenen duruşmasına katılmak üzere Kocaeli Adliyesi’ndeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, hakkında BİMER’e şikayette bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir’e 10 bin liralık tazminat davası açılmıştı.

Ertelenen duruşması için Kocaeli Adliyesi’ne giden Taşdemir “BİMER'e şikayet dilekçesi yazdığım için bugün Kocaeli Adliyesi'ndeyim. Davamın ertelenen duruşmasındayım. İşte Türkiye şu anda bu şartlarda yönetiliyor. Biz de bu şartlar altında erken seçime gidiyoruz. Yazık” açıklamasında bulundu.

Taşdemir’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “ FETÖ'cü Dumankaya ailesine Çayırova'da 12 kata kadar izin tanıyan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ni meclis toplantısında uyarmış, hata yaptıklarını dile getirmiştik.

O dönemin gazetelerinde "Büyükşehir'den FETÖ kıyağı" başlığıyla yer aldı bu imar değişikliği.

Sonrasında BİMER'e şikayet dilekçesi yazdım.

Büyükşehir Belediyesi'ne dokunmadılar tabi.

Ancak bana dava açtılar.

BİMER'e şikayet dilekçesi yazdığım için bugün Kocaeli Adliyesi'ndeyim.

Davamın ertelenen duruşmasındayım.

İşte Türkiye şu anda bu şartlarda yönetiliyor.

Biz de bu şartlar altında erken seçime gidiyoruz.

Yazık.

Gerçekten çok yazık.

Mumla adalet arıyoruz.

Kör dehlizlerin dibindeyiz.”

19 Nis 2018 - 13:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler