Bu kez genç başkanlar buluştu

Siyasi partilerin İzmit İlçe başkanları AKP İzmit İlçe Başkanı Aykut Çağlayan'ın ev sahipliğinde Seka Sahil Restoran'da bir araya geldi

AKP, CHP, DSP ve DP İzmit İlçe Gençlik kolları başkanları Seka Sahil Restoran’da bir araya geldi. Siyasi partilerin ilçe gençlik kolları başkanları ilk defa bir araya geldi. SP ve BBP’nin İzmit İlçe Gençlik kolları mazeretlerinden ötürü toplantıya katılım gösteremeyeceklerini bildirdiler. Bir sonraki toplantıya DP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Gençtürk’ün ev sahipliği yapması kararlaştırıldı.

“SİYASET ÜSTÜ KONULARI KONUŞACAĞIZ”

Toplantıya ev sahipliği yapan AKP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, “Gençlik kolları başkanları toplantısı ilk defa bir araya geldi. İl başkanları bu toplantıları gerçekleştiriyor. Biz onlardan esinlendik. 350 bin nüfusu olan bir ilçe İzmit. İzmit önemli bir yer. Merkez ilçemiz. Amacımız siyasi partilerimiz ne kadar farklı olsa da İzmit gençliği için mücadele etmek. Siyaset üstü konuları konuşmak için bir araya geliyoruz. Bu sürecin devam etmesini talep ediyorum. Bizim bir sorumluluğumuz var. Siyaset görev alana gönüllü olduğunuz, görev aldıktan sonra da sorumlu olduğunuz bir alan. 2019 seçimi öncesi İzmit’in her köşesinde bir gencimizin derdi varsa elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Toplumsal sorumluluk projelerinde de yer almak istiyoruz” dedi.

“GEÇ BİLE KALDIK”

DSP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Coşkundeniz , “Geçmişte kanlı günlerin yaşanmasının sebebi iletişimsizlikti. Ben bu beraberlikte biraz geç dahi kaldığımızı düşünüyoruz. Burada biz İzmit’in gençliğini nasıl daha iyi yere getiririz bunu konuşacağız. Siyaset sandık ve sokakta olur” değerlendirmesinde bulundu. Batuhan Coşkundeniz konuşmasının ardından AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan’a çikolata hediye edildi.

“ÖNEMLİ BİR TOPLANTI”

CHP İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal ise gerçekleştirdiği konuşmada, “Yarın 24 Kasım başta Mustafa Kemal ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. İzmit İlçe örgütü olarak bir kongre sürecine girdik. Ben aday olmayı düşünmüyorum. Bu masada ileriye dönük bir söylemde bulunmam doğru olmaz. Bu önemli bir toplantı. İzmit adına siyaset dışında bir platform kurmamız gerektiğini geçmişte de dile getirmiştim. Güzel bir toplantı” diye konuştu.

24 Kas 2017 - 11:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler