Bu görüntüler ne zaman bitecek?

Trafik konusunda sıkıntılı olan ilimizde bu ve benzeri görüntüler çok sık yaşanıyor. Aşırı yüklü kamyonlara kimse ‘dur’ demiyor

Bu görüntüler  ne zaman bitecek?
Bu görüntüler  ne zaman bitecek?
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelitrafik denetimleri bakımından Türkiye’nin en sorunlu illerinden biri. TEM Otoyolu, D-100 ve D-130 karayollarının geçtiği kentimizde İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik şube ekipleri yetersiz kalıyor. Kentimizin en sorunlu bölgesi Santral Yokuşu iken ana yollarda da sık sık sorunlu görüntülere rastlanıyor. Bu fotoğraf bugün TIR kazası sonrasında D-100 karayolunda çekildi. Kaza nedeniyle bölgede olan trafik ekipleri fotoğraftaki olumsuzluğu fark edemedi. Aşırı yüküyle yoluna devam eden kamyonete kimse ‘dur’ demedi.

21 Kas 2017 - 08:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler