“Bu dumanı yetkililer görmüyor mu?”

Körfez’de saatlerdir göğe yükselen sarı dumanlar vatandaşı endişeye sürükledi

Körfez ilçesinde bugün öğleden sonra göğe yükselen sarı duman vatandaşları korkuttu. Körfez’deki vatandaşlar cep telefonuyla çektikleri görüntüleri gazetemize ulaştırarak endişesini dile getirdi. Körfez’in büyük sanayi kuruluşlarından birinin bacasından sarı duman çıktığını ifade eden vatandaşlar, saatlerdir havaya salınan dumanın çevreye kötü bir koku saldığını ve bu durumdan korktuklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.

18 Ara 2017 - 18:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Dr ersoy gülsüm Kandemir - Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt bu haber bir suç duyurusu niteliği taşımazmı,bastonuyla ilgilenen savcı vatandaş rahatsız,Ohal müdürü İsmail ve valisi toplum huzurunu tehdit ediyorsun bu durum,rektör afad ve sağlık il müdürü çevre ölçümleri yapabildiğimi,eeee valibey ve bakan hazretleri siz neler yaptınız bu olayla ilgili,artık il müftüsü de bir amin der duama,Allah ıslah ede hepinizi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 18:35
04

bülent yıldız - hemen öyle art niyetli boş boş konuşmayın o duman sıradan halka görünen ama devlet yetkilisine görünmeyen özel bir duman ,zehirli falan değil zehirli olsaydı önce yetkililer ilçeyi terkederdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 18:35
03

samet - aynen doğru diyor.sarı,siyah ve kokan dumanın tüpraştan çıkmasına izin verilmez.bahsettiğiniz duman tüpraşa ait değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 18:35
02

ATEŞ - İLGİLİ BİRİME ŞİKAYET ETTİĞİMİZDE HERHANGİBİR YAPILAN BİRŞEY YOK OLSAYDI HERHALDE DEFALARCA BU KONU TEKRARLANMAZDI

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 18:35
01

Misafir - Kardeşim tüpraştan değil o duman igsaş tan yükseliyo ve göz önünde tüpraş var diye hemen ona atılıyo ayıp

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Aralık 18:35


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler