Bu denetim neden Kocaeli’de yok!

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü sivil polislerle minibüsleri denetliyor. Minibüs şoförlerinin kurallara uyup uymadığını denetleyen emniyet hatalı sürücülere cezalar kesiyor. Sosyal medyada dolaşan görüntüler bir anlamda, kentimizde eksik olan denetimlerin nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor

Bu denetim  neden  Kocaeli’de yok!
Haber albümü için resme tıklayın

Samsun Valisi Osman Kaymak kentimizde uzun süre kaymakam olarak görev yaptıktan sonra önce Tunceli ardından Samsun’a atandı. Samsun’da kısa zamanda büyük işler başaran Kaymak, kent içerisindeki trafik sorunlarıyla da yakından ilgilenmeye başladı. Resmi bayramlarda sivil polislerle özel denetimler yapılmasını sağlayan Osman kaymak, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine verdiği talimatlara Samsun’un trafik sorunlarını büyük ölçüde çözdü. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü sivil polislerle minibüsleri denetliyor. Minibüs şoförlerinin kurallara uyup uymadığını denetleyen emniyet hatalı sürücülere cezalar kesiyor. Sosyal medyada dolaşan görüntüler bir anlamda, kentimizde eksik olan denetimlerin nasıl yapılması gerektiğini gösteriyor.

İşte o denetim görüntüleri;

21 Tem 2018 - 12:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

05

Kocaeli - Masa başında yazmakla olmaz.Gel kardeşim minibüs şöförü ile bir günyasa ondan sonra izmitte trafik hakkındaki bütün yorumlara katılacagız.Kabahat kimin hep birlikte görelim.....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:16
04

Muhtar Bozkurt. - Sen 30 kilometyreyi aşmamışsın karşıdan 90 kilometreyle gelen bir araç senin aracına çarpsa toplam 120 kilometre edert geberir gidersin bari aptallığını belli etme

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:16
03

Serdar41 - E -5 de tırlar ve hafriyat kamyonları mesai saatinde cirit atıyor kim koruyor bunları biri dur desin lütven..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:16
02

bülent yıldız - aynı uygulama kocaeli,nde yapılsa binecek dolmuş bulamayız,sonrada bütün ilişkiler ortaya çıkar tadımız kaçar böyle daha iyi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:16
01

Ersoy Kandemir - Samsun’un eski valisi Kocaeli’nin yeni valisi bu soruya cevap verebilirmi?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Temmuz 12:16


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler