Bu çiftlikte Döviz bahanesi yok!

Döviz kurundaki dalgalanmalar kurbanlıkları da vurdu. Kurban bağışı alan kurumlar bile kurban başına ortalama 200 lira zam yaptığını açıkladı

Döviz kurundaki dalgalanma pek çok ürünün fiyatında artışa neden olduğu gibi kurbanlık fiyatlarında da etkili oldu. Kızılay, daha önce kurban başına 590 lira olarak açıkladığı kurban bağışı fiyatını 750 liraya çıkardığını duyurdu. Bunun yanı sıra kurban bağışı alan bütün kurumlar aynı yola başvurdu. Peki, bu artış normal vatandaşların kurban alışverişine de yansıdı mı?

Konuyla ilgili olarak ilimizde oldukça modern bir besi çiftliğine sahip olan Cezmi Çiçek, gazetemize değerlendirmede bulundu. Vadi Besicilik’in sahibi Çiçek’e kurban fiyatlarında artışa gidip gitmediklerini sorduğumuzda ise böyle bir artışın söz konusu olmadığını, en başta ne fiyat verildiyse aynen devam ettiklerini söyledi. Hala kurbanlıklarını almamış olanlar Vadi Besiciliğin döviz kuruna endeksli olmayan, değişmeyen fiyat politikasından yararlanabilirler.

15 Ağu 2018 - 16:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler