BİLNET sınavına büyük ilgi

2019-2020 eğitim-öğretim dönemi için BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesinin “Giriş ve Bursluluk” sınavı büyük ilgi gördü. İzmit Tepeköy Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Yerleşkesinde cumartesi günü 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik sınava 2 bin 700 öğrenci katıldı

BİLNET sınavına büyük ilgi
BİLNET sınavına büyük ilgi
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Anaokulu, ilkokul, ortaokul ile Anadolu ve Fen liselerinden oluşan, 15 bin m2 kapalı alana sahip ve 58 derslik ile 30 farklı aktivite alanı bulunan BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesi, eğitim-öğretim faaliyetine geçtiğimiz yıl başladı. İlk yılı olmasına rağmen adından sıkça söz ettiren BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesinde cumartesi günü 2019-2020 öğretim dönemi için burs olanağı sağlayacak “Giriş ve Bursluluk” sınavı düzenlendi. Sınavlar dört ayrı oturumda gün boyu devam ederken öğrencilerle birlikte kampüse gelen velilere konferans salonunda rehberlik birimi tarafından eğitim-öğretim sistemindeki yenilikler ve öğrencilerle doğru iletişim konulu seminerler verildi.

ŞUBATTA LİSE SINAVI VAR

BİLNET Okulları Kocaeli Yerleşkesinde ilk kez düzenlenen “Giriş ve Bursluluk” sınavının bu kadar büyükilgi görmesi okul yönetimini de sevindirdi. İlk yılında 2 bin 700 öğrencinin sınava girmesinin kendileri için gurur verici olduğunu belirten Bilnet Okulları Kocaeli Yerleşkesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, “Sınavımıza katılım sağlayan öğrenci sayısı bizlerin doğru yolda olduğunu bir kez daha gösterdi. Velilerimizin duyduğu güvene layık olmaya çalışacağız. Sınavda görevli öğretmen ve idarecilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. BİLNET’te, şubat ayında lise öğrencileri için ayrıca bursluluk sınavı olacak.

17 Oca 2019 - 10:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler