Bilgi Köprüsü’nden zaman kapsülü

İzmit Yenişehir Mahallesi Arda Sokak No:39 adresinde faaliyet gösteren Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu, geleneksel aile gecesine katılan velilere, çocuklarının değerli eşyalarının saklandığı ve 10 yıl sonra açılacak zaman kapsülü hediye etti

Bilgi Köprüsü’nden  zaman kapsülü
Bilgi Köprüsü’nden  zaman kapsülü
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İlimize montessori eğitim sistemini ilk getiren Bilgi Köprüsü’nde geleneksel aile gecesi önceki gün yapıldı. İzmit Yenişehir Mahallesi Arda Sokak’ta bulunan Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu’nda gerçekleşen geceye velilerin yoğun katılımı dikkat çekti. Güneş Sınıfı, Gökkuşağı Sınıfı, İpek Böcekleri Sınıfı, Kozalar Sınıfı, Kelebekler Sınıfı, Minik Tırtıllar Sınıfı, Uğur Böcekleri Sınıfı ve Toddler Sınıfı öğrencileri, aileleriyle montessori eğitim sistemine uygun olarak birlikte sınıf çalışması yaptı. Öğretmenlerin de eşlik ettiği çalışmanın ardından, çocuklar anne ve babalarıyla birlikte oyun oynanıp, akşam yemeğini hep birlikte yediler.

2028’E HEDİYE GÖNDERDİLER

Bilgi Köprüsü Montessori Anaokulu Müdürü Evrim Sarıkaya, çok eğlenceli ve renkli bir aile gecesi yaşadıklarını belirterek, “Çocuğu tek başına düşünmek mümkün değildir. Çocuk ailesiyle bir bütündür. Okula başladıklarında bu sorumlulukları sona ermez. Sadece bir bölümünü okulla ve öğretmenleriyle paylaşırlar. Bu nedenle içine anne ve babalarımızı da dahil ettiğimiz etkinlikler oluşturuyoruz. Aile katılım gecesi de bunlardan biri” dedi. Gecenin sürprizi ise öğretmenlerin çocukların özel eşyaları ve okul çalışmalarının içine koyulduğu özel hazırlanmış kapsüller oldu. Bu kapsüller 2028 yılında açılmak üzere mühürlenip ailelere hediye edildi.

16 Oca 2018 - 11:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler