Belediyeyi silahla basmıştı, işten çıkartıldı!

Körfez Belediyesi'ni geçtiğimiz günlerde silahla basan şahıs işten çıkartıldı

Geçtiğimiz gün sabah saatlerinde Körfez Belediyesi'ne bağlı KÖRPAŞ AŞ.’de çalışan İbrahim Ç. isimli personel belediye binasına kurusıkı tabanca ile gelerek Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile görüşmek istedi. Başkanının belediyede olmadığını öğrenen İbrahim Ç. sinirlenerek bir el ateş etti. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen İbrahim Ç. serbest bırakıldı.

Dün toplanan Körfez Belediye Meclisinde konu hakkında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Belediyeye gelip bu saygısızlığı yapan kişi sürekli avans talebinde bulunuyordu. Benim belediyede olmadığım bir saatte gelerek saygısızca bir harekette bulunmuştur. Biz bu kişinin iş akdini fes ettik. Seçim öncesi yapılan bu davranışın çok manidar olduğunu düşünüyorum. Bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum. Zaten bu saldırıyı yapan gibi yaptıranlar da ortaya çıkacaktır"dedi.

07 Ara 2018 - 11:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Kimi de bombalı eylem yaptı diye iddialarda bulunup,yasal süreç başlatıp YAPANI İŞTEN ATMIYOR 50 kere söylememe rağmen!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 11:50


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler