Belediye imkansızı başarabilecek mi?

Derince Belediyesi sahilde inşa ettiği 4 katlı bina için kiralama ihalesi açtı. Belediye aylık 100 bin lira talep ediyor. Emlakçılara göre bu fiyata bir kiralama imkansız. Bakalım Derince imkansızı başarabilecek mi?

Belediye imkansızı  başarabilecek mi?
Haber albümü için resme tıklayın

Derince Belediyesi bir süre önce Harikalar Sahili’nin hemen yanı başında büyük bir kafe inşa etmeye başlamıştı.

Lüks görünümüyle dikkat çeken körfez manzaralı mekan kısa sürede tamamlandı.

Toplam 4 katlı olarak inşa edilen ve 5 bin 576 metrekare kullanım alanına sahip olan binayı ilk etapta belediye kendi işletmeyi düşündü.

Ancak sonrasında her ne olduysa bu fikirden vazgeçildi.

Şimdi binanın kiralanması için belediye tarafından ihaleye çıkıldı.

6 Aralık Çarşamba günü saat 10.30’da Derince Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek ihale ile söz konusu bina kiralanacak.

Belediye binayı 10 yıllığına kiralamak istiyor.

1 aylık kira bedeli olarak 100 bin lira talep ediyor.

Bölge emlakçılarına göre bu rakam oldukça uçuk.

Binanın en fazla 20-25 bin lira aylık kira alabileceğini ifade eden emlakçılar belediyenin bu fiyatla binayı kiralamasının imkansız olduğunu söylüyor.

Bakalım Derince Belediyesi imkansızı başarıp söz konusu binayı 100 bin lira aylık bedelle kiralayabilecek mi?

Hep birlikte göreceğiz.

24 Kas 2017 - 13:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Yeter haydar - Insanlara zulmün yeter usulsüz zorbalıkla vatandaştan resmi imar durumu alırken yanına çağırarak bağış isteme yeter artık iyice zıvanadan çıktın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 13:10
03

Derinceli - Takip edin bakın ki bu yeri kime aylık kaçliraya peşkeş çekecekler hep beraber göreceğiz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 13:10
02

cihan dinc - Belediye once burada canlarini verenin kanini temizlesin ben sinan dincin kardesi orada can verenin uc tane yetim cocuk kaldi kimin umurunda 100 bin liravkira almak istiyor ama yetimleri dusunmuyor Allahim kimsenin hakkini kimsede birakmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 13:10
01

Vatandaş - Prestij olarak adlandırılan bu projeyi ihale yapmadan önce belediye; yolunu, yıktığı duvarları, kaldırdığı parkı, açtığı çukurları kapatsın. Belediyenin derdi para. Ne vatandaşın sağlığı ne hizmet ne de prestijdir. Derince belediyesi bu projeyi yaparken vatandaşa verdiği zarar ve zorbalıkla yaptığı işler ile artık tükendiğini kanıtlamışır. Allahtan dileğim vatandaş olarak başkanın ve yönetimin değişerek cebini değil halkını düşünen bir yönetimin gelmesidir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Kasım 13:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler