Belediye çalışanı Atatürk tablosunu elleriyle temizledi

Gebze Belediyesi Makina İkmal Müdürlüğünde taşınma nedeniyle asılan Atatürk fotoğrafının kirlendiğini gören bir belediye çalışanının tabloyu temizlemesi, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu

Günün en çok konuşulan fotoğrafı Gebze’den geldi. Gebze merkezindeki belediye araçlarının bakım yapıldığı ikmal müdürlüğünde asılan Atatürk fotoğrafının kirlendiğini gören belediye personeli kendi elleriyle fotoğrafı temizledi. Belediye çalışanın bu davranışı bir kişi tarafından cep telefonuyla kayda alındı ve sosyal medyada paylaşıldı. Atatürk sevgisinin her yerde olduğunu bir kez daha hatırlatan çalışanın sergilemiş olduğu bu davranış oldukça takdir topladı.

Kaynak: Kulis Haber

08 Kas 2018 - 16:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Atatürkün başarılarını,insanlığını,devlet adamlığını DÜNYA ÖVERKEN,bizde daha devletin içindekilerin bazılarında özelliklede son 10 yılda ayyuka çıkan bazı gerizekalıların ATATÜRK DÜŞMANLIĞINI tam anlamıyla DANGALAKLIK ve YALAKALIK olarak görürüm.Atatürk düşmanlarına da birkez daha küfrettiğimi bildiririm!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Kasım 16:17


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler