Belediye ayıbını tekrarlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yıllardır devam eden ayıbını tekrarlıyor. Belediye taşeron tiyatro oyuncusu istihdam edecek

Belediye  ayıbını  tekrarlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2014 yılında bir ilke imza atmış ve Şehir Tiyatroları tarafından sergilenecek oyunlarda görev vermek üzere taşeron oyuncu ihalesi açmıştı. Belediye bu ihale ile 17 oyuncu, 4 teknik eleman istihdam etmek istemiş, 1 milyon 227 bin liralık muhammen beledi olan ihaleye tek katılan firma İzmit merkezli Aryam Limited Şirketi olmuştu. Firma 1 milyon 138 bin lira karşılında söz konusu tiyatro oyuncularını belediyeye kiralamıştı.

O dönemden sonra da belediye tiyatro oyuncuları için taşeron ihalesi açmaya devam etti. Tiyatro gibi önemli bir sanatı icra eden kimselerin meta gibi kiralanması, taşeron sisteminin çarkları arasında eziliyor olması tartışılırken belediye ayıbını tekrarlamaya devam etti. Büyükşehir Belediyesi, şehir tiyatroları bünyesinde çalıştırılmak üzere bu yıl da taşeron oyuncular alacak. Belediye, ‘12 ay süre 22 personel ve 10 ay süre 15 personel ile Tiyatro Oyunlarını Sahneleme Hizmeti’ ihalesi açtı. İhale 7 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilecek. Personel 1 Ocak 2018 ile 31 Aralık 2018 tarihleri arasında hizmet verecek.

20 Kas 2017 - 13:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Klm - ALİ YESILDAL VARSA TASERON TIYATROCU OLUR AKCELI ISLER OLUR.YILLARDIR KENDISINE BAGLI KURUMLARDA KOMISYON ALARAK MAL VARLIGI GUZEL OLDU .AHLAK EDEP YOKSUNU INSANLAR MAKAMLARDA OLURSA EMEKCILER KIRALIK KÖLE OLARAK CALISIR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Kasım 13:13


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler