Beklenen yağış sonunda geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’nin hafta sonuna kadar hava tahmin raporunu açıkladı, beklenen yağış ise akşam saatlerinde geldi

Kocaeli oldukça sıcak geçen günün ardından, akşam saatlerinde başlayan ve günlerdir beklenen yağışla adeta nefes aldı. Bu gece en düşük sıcaklığın 22 derece olması bekleniyor. Yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağış ve yağmur ise akşam saatlerinde geldi. Y0ğun sağanak yağış birçok ilçede etkili oldu, bazı bölgelerde trafik durma noktasına geldi. Gölcük’te de etkisini şiddetli bir şekilde gösteren yağış bazı noktaları su basmasına neden oldu. Devam edecek yağış için yetkililer vatandaşları uyarırken, yağışla birlikte dolu yağışı da gerçekleşti.

21 Eyl 2017 - 22:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler