Bekir Çakır’ın koltuğuna o isim oturacak

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bekir Çakır hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda üniversitedeki görevinden istifa etmişti. Çakır’ın yerine ise kadın bir isim atandı

Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Bekir Çakır geçtiğimiz aylarda üniversitedeki görevinden istifa etmiş, bıraktığı koltuğun boş halini fotosunu paylaşıp izne çıkan Çakır, “Asli görevim olan Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümünde öğretim üyeliğine devam edeceğim. Üniversitem için hayırlı olsun.” Açıklamasında bulunmuştu. Çakır’ın yerine görev yapacak isim ise uzun bir süre sonra belli oldu. Rektör Yardımcılığı görevine Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Nilgün Fığlalı atandı. Fığlalı yarından itibaren yeni görevine başlayacak.

01 Eki 2017 - 11:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

Emel Hanım ve Havlu - Belliki Bekir Hocayı tanıyorsunuz ancak iyi tanımamış olduğunuzu düşünüyorum nedeni ise bu devirde kimse koltuğunu bırakıp gitme makam uğruna takla atanlar... Nilgün Hocayı tanımam ancak işi zor ...bol bol imza atar sonrası Allah büyük.Saygılar sunuyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 11:10
01

Emel - Hocamıza başarılar diliyorum İnşAllah üniversite ve kocaeli içinhayırlı uğurlu olur in şAllah hocamız adam kayırmalara başka illerden yönetici transfer etmeye süleymancıların hastanede örgütlenmesine kantin ihalelerinin mafyalara verilmesine dur diyebilir bekir hoca gibi havlu atmaz kendisinden bu kutsal görevinde beklentiler çok inşAllah değerli hocamız bunları başarır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 01 Ekim 11:10


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler