Behzat Ç geri dönüyor

Behzat Ç dizisinin kaldığı yerden yeniden çekileceği açıklandı. Dizinin oyuncularından Hayalet rolündeki İnanç Konukçu, Behzat Ç'nin devam edeceğini duyurdu. Behzat Ç hakkında açıklama yapan tek kişi İnanç Kİonukçu değil. Behzat Ç dizisinin senaristliğini yapacak olan Ercan Mehmet Erdem de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Behzat Ç.'nin Hayalet karakterini canlandıran İnanç Konukçu, dizinin Netflix ile döndüğünü duyurdu.

Behzat Ç. çekimlerine kadronun tamamlanmasının ardından başlanacak.

EKİP TEKER TEKER GERİ DÖNÜYOR

Ekip işlerinin hepsini teker teker bitirip dönüyormuş gibi görünüyor. Behzat Ç. Harun gibi karakterler hazırda beklerken Hayalet karakterini canlandıran İnanç Konuk, Vurgun dizisinin kadrosundan dizi final yapınca ayrıldı ve Netflix'le Behzat Ç. sözleşmesini imzaladı.

SEDA BAKAN, DİZİDE HAMİLE KARAKTERİ İLE DEVAM EDECEK

Seda Bakan'ın hamileliği sebebiyle, dizide Harun karakterinden hamile olarak devam edeceği ve dizi çekimleri tamamlanınca doğuma gideceği söyleniyor. Dizinin hayranları Harun'un baba olma heyecanını izleyecek. Behzat Ç. çekimlerine gelecek günlerde başlanacak ve ilk çekim gününü Netflix duyuracak.

Dizinin senaristi Ercan Mehmet Erdem, Instagram hesabından paylaşım yaparak çıkan haberleri doğruladı.

16 Mar 2019 - 10:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler