Bedellide yaş ve ücret belli oldu!

Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu

Bedelli askerlikte yaşın en az 27, ücretin ise 20 bin lira olacağı öğrenildi. Tarih ise önümüzdeki Ekim ayı...

Sözcü; bedelli askerlik konusunda, hükümetin ajandasına ulaştı. Buna göre bedelli askerlikte yaş en az 27, ücret ise 20 bin lira olacak.

AKP'li yöneticiler muhalefetle görüşmede bedellinin sonbaharda çıkacağının bildirdi. OHAL düzenlemesinde bedellinin olmadığı ve Ekim'de yasal düzenleme yapılacağı öğrenildi. Bu da Ekim 1991 ve öncesi doğumluların bedelli askerlik uygulamasından faydalanabilecekleri anlamına geliyor.

Kaynak: Sözcü

16 Tem 2018 - 16:57 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

İZMİTLİ - 20 BİN NE DEMEK.. 12 AY ASKERLİK YAPANLARIN BEDELİ BU MUDUR.. DAHA PAHALI OLMALI Kİ HERKES YERİNDE ZAMANINDA ASKERLİK YAPSIN.. YAZIK DEĞİL Mİ PARASI OLMAYANLARA..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 16:57
01

izmitli - fiyat çok az ne bu gitmek istemeyen kıyacak paraya en az 60 bin olmalıydı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Temmuz 16:57


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler