Başkan, Ticaret ve Enerji komisyonunu ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu, TBMM Sanayi Ticaret Enerji Komisyonu’nu ağırladı. Görüşmede OSB’ler başta olmak üzere birçok konu görüşüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, TBMM Sanayi Ticaret Enerji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyıldız ve üyelerini makamında ağırladı. Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Tahsin Tarhan’ın da yer aldığı görüşmede Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Dr. Veysel Yayan, bakanlık bürokratlarının yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal da hazır bulundu.

YATIRIMLAR ANLATILDI

Sanayi, Ticaret ve Enerji üzerine değerlendirmelerin yapıldığı görüşmede Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’deki OSB’ler ve kent hakkında komisyon üyelerine bilgi aktardı. Büyükşehir Belediyesi’nin projelerinden de bahseden Karaosmanoğlu, ticaretin ve üretimin artması için yerel yönetimler noktasında kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini de belirtti. Karaosmanoğlu ayrıca, OSB’lerle yapılan ortak yatırımların öneminden bahsetti.

METROYU ANLATTI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ulaşım başta olmak üzere altyapı ve üst yapı projeleri hakkında komisyona bilgi verdi. Bunun yanı sıra Darıca-Gebze ve OSB’lere gidecek metro projesinin ilk kazmasının 2018 yılının ikinci yarısında atacaklarını da belirtti. Komisyona üyeleri daha sonra Başkan Karaosmanoğlu’nun Kocaeli’ye hizmetleri için teşekkür ettiler. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

20 Eki 2017 - 16:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Gomez - Metro ile yuk tasinamauacagi icin sanayicinin gercek sorunu cozulemeyecek

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 16:59


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler