Başiskele’nin mükemmeliyeti sürüyor

Başiskele Belediyesi mükemmeliyeti sürdürüyor. ‘Mükemmellik Modeli’ni kentimizde başarıyla uygulayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Kocaeli’ye bir yıldız daha getirdi

Başiskele’nin mükemmeliyeti sürüyor
Başiskele’nin mükemmeliyeti sürüyor
Haber albümü için resme tıklayın

‘Mükemmellik Modeli’ni başarıyla uygulayan Başiskele Belediyesi bir ödülün daha sahibi oldu. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mükemmellikte 5’inci yıldız ödülünü İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde aldı.

Türkiye Mükemmellik Ödülü EFQM Mükemmellik Modelini benimseyen ve bu belgeyi almak için 2011 yılında müracaatını yapan Başiskele Belediyesi her yıl istenen süreçleri başarı ile geçerek hedefine kararlı ve emin adımlarla ilerliyor. 9 yıl önce kurulan bir belediye olarak, mükemmellik anlayışı ve kararlılığı ile çalışan Başsikele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve ekibi, “Türkiye Mükemmellik Ödülü’nü” Başiskele halkı adına ilçesine kazandırmasına az bir süreç kaldı. Alınan bu belge belediye hizmetlerinin sürekli gelişime ve iyileştirmeye açık olduğu, vatandaş memnuniyetinin en üst düzeyde olduğunun bir göstergesi.

SADECE BAŞİSKELE’DE

2011 yılında EFQM yolcuğuna çıkmaya karar veren Başiskele Belediyesi mükemmellik modelini uygulayarak sürekli gelişim ve sürekli iyileştirme ile ilçedeki vatandaşlara prensipli ve kaliteli hizmet sunarak vizyona ulaşmayı, gelecek nesillere daha iyi bir ilçe bırakmayı, kişi bazlı değil sistemle yönetilen belediye olmayı hedefliyor. Sonuçların yıllar bazındaki farklarının görülmesine yarayan bu sistem sayesinde yeni hedefler belirleniyor, iyileştirmeler yapılıyor ve sürdürülebilir olmasıyla çalışmalar gelecek nesillere aktarılıyor. Mükemmellik modeli ile çalışanlarına daha iyi çalışma ortamlarının yanı sıra ilçede daha kalitede hizmet sunmaya başladıklarını belirten Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz vatandaş ve çalışan memnuniyetini en üst seviyeye taşıdıklarını ifade etti.

TÜRKİYE KALİTE DERNEĞİ

Geçtiğimiz ay süreçlerle ilgili yeni bir değerlendirmeden başarı ile geçen Başiskele Belediyesi Mükemmellik’te 5. Yıldız ödülünü Türkiye Kalite Derneği KalDer’in İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlediği 27. Kalite Kongresi’nde aldı. Mükemmellik ve kalite kavramlarının sadece iş yaşamında değil yaşamın her alanında uygulanabilmesi için çalışmalarını sürdüren Türkiye Kalite Derneği (KalDer) bu yılki Kalite Kongresi’nde 27 yıllık entelektüel birikimiyle bu soruların cevaplarını aradı.

EN PRESTİJLİ ÖDÜLLER

En yeni yönetim modelleri, yenilikçi yaklaşımları ve uzman konuklarıyla bilgi ve paylaşımın odağı olan Kalite Kongresi, ‘Sürdürülebilir Ortak Gelecek’ teması ile 13-14 Kasım’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşti. İş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen ödül törenine Türkiye Kalite Derneği üyeleri, firma yetkilileri ve çok sayıda yerel yönetim temsilcisi katıldı. Ödül töreninde jüri tarafından yapılan değerlendirmeler sonucu alanlarında başarı sağlayan birçok kuruluş ve yerel yönetimlere ödülleri takdim edildi.

2011’DE BAŞLADI

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, önemsediği EFQM modeliyle hizmet kalitesini artırarak her noktada aynı kalitede sürekli iyileştirmelerle vatandaş memnuniyetini üst düzeylere çıkarmak, verilen hizmetleri mevcut durumdan daha iyi bir hale getirmeyi hedefliyor. Mükemmellik yolculuğuna 2011 yılında başlayan, sürekli gelişen bir kurum olan Başiskele Belediyesi; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, EFQM Mükemmellikte Yetkinlik 5 yıldız belgelerine sahip. Başkan Ayaz’ın Hedefi Türkiye’de sadece iki belediyenin sahip olduğu Türkiye Mükemellik Ödülünü henüz 9 yaşında olan genç bir ilçe belediyesi olarak kentine kazandırmak.

14 Kas 2018 - 20:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

02

AYDIN - başiskelenin gelişmesini ilği ile izliyorum.ha bu arada asla mensubu olduğunuz partiye oy vermiş ve verecek değilim ama sezarın hakkı sezera.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:25
01

Ersoy Kandemir - Sizin belediye sınırlarınız içinde insanlar yeni ve güzel evler alır alınteriyle,yıllarca çalıştıklarını biriktirerek.Sorum şu;bu evlerden,sitelerden,villalardan kaçının İSKANI yok!Kaç VATANDAŞ sıkıntı yaşamaktadır?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 20:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler