Başiskeleli kadınlar askerler için yürüdü

Başiskele’de kadınlar ‘Yüreğimiz Afrin’de’ diyerek askerler için yürüdü

Başiskeleli kadınlar askerler için yürüdü
Başiskeleli kadınlar askerler için yürüdü
Haber albümü için resme tıklayın

Başiskele’de kadınlar, asker anneleri ve şehit yakınlarıyla birlikte Zeytin Dalı Operasyonundaki şehitlere destek ve görevli askerlere destek için duada buluştu. Binlerce kadının katıldığı yürüyüşte vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı. Yürüyüşün ardından Kur-an Kerim tilaveti okundu ve askerler için dua edildi.

Operasyonun başladığı günden beri Başiskele Belediyesi birçok alanda milli duygu ve düşünceleri diri tutmak adına bizzat Başkan Hüseyin Ayaz sokak sokak gezerek esnaf ve halka bayrak dağıtıp operasyonun mahiyetini anlattı. Şehit aileleri ve yakınlarıyla yan yana gelen Başkan Ayaz, bu konuda tüm halkı yüksek duyarlılığa davet ediyor.

19 Şub 2018 - 14:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Aslan Kandemir - Allah bacılarımızdan,teyzelerimizden razı olsun.Allah ASKERLERİMİZİN KARDEŞLERİMİZİN yar ve yardımcısı olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 14:25


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler