Başiskele mükemmellikte 4. yıldızı aldı

26. Kalite Kongresi’nde Başiskele Belediyesi mükemmellikte 4. yıldızını İstanbul Zorlu Center’da gerçekleştirilen törenle aldı

Başiskele mükemmellikte 4. yıldızı aldı
Başiskele mükemmellikte 4. yıldızı aldı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

EFQM Mükemmellik Modeli ve kalite yolculuğunda önemli adımlar atan Başiskele Belediyesi Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz Zorlu Center’da gerçekleştirilen Türkiye Mükemmellik Ödülünde 4. Yıldız belgesini aldı. Ödül törenine Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın yanı sıra Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Başiskele Belediyesinin birim müdürleri ve başkan yardımcıları katılım gösterdi. Ayaz ödülünü Kalder Yönetim Kurulu üyesi Necip Özçer'den aldı.

4. YILDIZ BELGESİNİ ALDI

Başiskele Belediyesi’nin kurumsal mükemmelliğe giden yolda nerede olduğunun değerlendirilmesi, belirlediği misyon ve vizyonu ile birlikte temel kuvvetli yönlerinin ve olası iyileştirme alanlarının farkına varabilmek için her yıl Türkiye Kalite Derneği’nden her biri alanında uzman 6 değerlendirici heyetin belediyenin mükemmellik modeli ve kalite çalışmalarını yerinde incelemişti. Saha ziyaretlerini tamamlayan ekip geri bildirim raporunu hazırlayarak Türkiye Mükemmellik ödülü yürütme kuruluna bildirdi. Sonuçlara göre Kocaeli’de ilk, Türkiye’de sayılı olan Mükemmellikte 4 yıldız belgesini almaya hak kazanan Başiskele Belediyesi adına ödülü başkan Ayaz aldı.

“ÖDÜLÜN SAHİBİ BAŞİSKELE HALKI”

Ödüle ilişkin gazetecilere açıklamalarda bulunan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, “Bu çalışmayı Kocaeli’ye anlatmamız lazım. Önümüzdeki süreçte 5. Yıldız için başvurumuzu da yapacağız. Türkiye genelinde nüfusumuza oranla bizim gibi olan başka bir belediye yok. Bir yıllık bir emeğin sonucu olarak burada değiliz. 2009’dan beri süregelen bir çalışma söz konusu. Bu yıldızların sahibi Başiskele halkıdır. Ben bu yıldızları temsilen buradayım. İdarecilerimiz ve halkımızındır aslında bu yıldız. Biz daha 8 yaşında yeni kurulmuş bir belediyeyiz ama arkadaşlarımız bu yıldızı hak edecek çalışmalar yaptılar. Bu yıl 470 puanda kaldık, 500 puan olsaydı Avrupa Kalite Ödüllerine aday olabilecektik. 30 puanımız ilimizde gerekli tanıtımı yapmadığımız için kesildi. Diğer belediyelerin yanlış anlayabileceğini düşündüğümüz için bu çalışmaları ilk etapta ilimizde yapmadık. 3 gündür Türkiye’nin ilk onunda olan holdingler sunum yapıyor burada. Bu büyük bir gurur bizler için. Bir yıllık bir değerlendirme, liderden çalışana kadar olan herkesin aynı duyguda olması lazım. Her şeyin bir kayıt altında olması lazım. 5. Yıldızdan sonra ulusal kalite ödülü ve sonrasında Avrupa kalite ödülü var. Biz çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu

22 Kas 2017 - 17:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

ersoy gülsüm kandemir - Altın elmas bahşetseler Başiskeleyi sevmiyorum.İsterse 18 yıldız verilsin fark yapmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 17:08


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler