Baro, emekli öğretmenleri unutmadı

Kocaeli Barosu yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde (KYÖD) avukatlık mesleğini icra eden emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

Baro, emekli öğretmenleri unutmadı
Baro, emekli öğretmenleri unutmadı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Geçtiğimiz hafta sonu 24 Kasım Öğretmenler Günü tüm Türkiye’de çeşitli programlarla kutlandı. Kocaeli Barosu da avukatlık mesleğini icra eden emekli öğretmenlerle Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde (KYÖD) düzenlenen programda bir araya geldi. Baro Başkanı Bahar Gültekin Candemir’in ev sahipliğinde düzenlenen programda öğretmenler kendilerini kısaca tanıtırken öğretmenlere Av. Özden Sönmez Dobur’un babası İhsan Sönmez’in kaleme aldığı Zaman Tamircisi adlı kitabı hediye edildi.

TOPLUMUN EN SAYGIN İNSANLARI

Programda konuşan Baro Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir, “Aranızda kendi öğretmenlerim de var. Bizlere verdiğiniz emek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir toplumun en saygın insanlarısınız. Sizlere minnettarız. Bir kitap hediye etmek istiyorum. Av. Özden Sönmez Dobur’un babası emekli asker İhsan Sönmez’in son çıkan romanı.Bu Cumhuriyet nesline sizler çok emek verdiniz. İyi bir toplum için iyi bir eğitim alabilmek önceliğimiz. Hepinizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

26 Kas 2018 - 15:41 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler