Bakan’dan ucuz et açıklaması!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, ucuz et fiyatları ve etin kalitesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Fakıbaba, “Et aynı et ama fiyatı ucuzlatılmış bir ettir” dedi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Hakkari'de birtakım ziyaretlerde bulundu. Fakıbaba, ucuz et ile ilgili sorulan sorulara ise şöyle cevap verdi: “(Ucuz et) denilince yanlış anlaşılmasın, benim evimde yediğim ettir. Ucuz et denilince sanki etin kalitesi düşük gibi geliyor, öyle değil. Et aynı et ama fiyatı ucuzlatılmış bir ettir. Etin kalitesi aynı, benim yediğim ettir. Sizlerin refah seviyenizi artırmak için elimizden geleni yapacağız. Kızlarımızın mutluluğu benim iki kızımın mutluluğudur.”

19 Kas 2017 - 10:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

03

ali solar. - o iki mağazadanbirinden kıyma aldım evde içerisine hiç birşey koymadan hamburger köftesi yaptım piştikten sonra süzüp hassas terazide tarttım 210 gram köfte 270 gram yağ kaldı nasıl becerdiler anlamadım (kıymanın beyaza yakın renginden şüphelendiğim için denedim) sayın bakana göndersem aynı et diye yer'mi acaba.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 10:58
02

Alperen - Aynı fiyata Hakmar, Migros, Kipa' da da var. Bizi yıllardır amma kazıklamışlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 10:58
01

Hasan - Kaç gündür BİM'de A101'de ucuz et bulamıyorum. Bu ucuz etler nerede, stok mu yapılıyor? Lütfen muhabirlerinizi görevlendirin, bu konuyu araştırsınlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 10:58


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler