Bakandan ekmek zammı açıklaması..!

Yeni yılda ekmek gramajları düşecek. Ekmeğe dolaylı zam gelecek. Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba konuyla ilgili açıklama yaptı, “Her şey israfı önlemek için, her şey ona göre ayarlanır” dedi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ekmeğin gramajının düşmesine yönelik uygulamanın 1 Ocak'ta yürürlüğe girecek olmasıyla ilgili konuştu.

Bakan Fakıbaba, ekmeğin çöpe gittiğini, ekmekte müthiş israf olduğunu aktardı.

Fakıbaba, ekmek fiyatlarının artıp artmayacağına yönelik soruyu yanıtlarken, fiyatların genelde illerde ayarlandığına işaret etti. Fakıbaba, "Tek amacımız var; israfı önlemek. Bu bağlamda fiyatlar da ona göre ayarlanır" dedi.

12 Ara 2017 - 12:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Erol Koca - Biz kendimiz ayarlardık siz zahmet etmeseydiniz Vatandaşın ekmeğinden çalınan grama'da her şeye bulduğunuz gibi bir bahane buldunuz. Tasarruf'muş tasarrufa önce makam arabalarınızdan başlayın bu memlekete en gereksiz kesim sizsiniz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Aralık 12:15


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler