Bakan Kaya, Kocaeli'deki yürüyüşü 81 ile yayacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Büyükşehir Belediyesi’nin “Evden Okula Haydi Anneler” Projesi kapsamında düzenlenen sağlıklı yaşam ve doğa yürüyüşüne katıldı. Binlerce kadının katıldığı yürüyüşte Bakan Kaya, “Bu projeyi 81 vilayetimize yayacağız” açıklamasını yaptı

Bakan Kaya, Kocaeli'deki yürüyüşü 81 ile yayacak
Bakan Kaya, Kocaeli'deki yürüyüşü 81 ile yayacak
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun daveti üzerine Kocaeli’ye geldi. Gebze Teknik Üniversitesi’nde yapılan “Evden Okula Haydi Anneler” projesi kapsamında sağlıklı yaşam ve doğa yürüyüşüne katılan Bakan Kaya’ya binlerce kadın eşlik etti.

“PROJEMİZİN ÖZNESİ AİLEDİR”

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve “Evden Okula Haydi Anneler Spora” Projesinin binlerce kadın üyesinin katıldığı sağlıklı yaşam ve doğa yürüyüşünde bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Evden Okula Haydi Anneler Spora projesi sadece bir spor amaçlı değildir. Projemizin öznesi ailedir. Aileyi güçlendirme, sağlıklı hale getirme, bilinçlendirme ve koruma için başlattığımız bir projedir” dedi.

“HEDEFİMİZ 2018 SONU YÜZ BİNE ÇIKARMAKTIR”

Haftanın üç günü geleneksel olarak halkla sağlıklı yaşam ve doğa yürüyüşü yapan Başkan Karaosmanoğlu, konuşmasının devamında “Çok önemli olan bu projeyi Kocaeli’de sistemli bir hale getirdik. Hamdolsun artık bu projemizi kentimizde otuz bin kadınımızla yapıyoruz. Hedefimiz yıl sonuna kadar elli bin, gelecek yıl sonunda da bu sayıyı yüz bine çıkartmaktır” ifadelerini sarf etti.

“MUTLU BİR YAŞAMA KAVUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

AK Parti hükümeti olarak Türkiye’de çok güzel işler yaptıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gerek ruh gerekse beden sağlığımıza dikkat etmeliyiz.  Bu proje de öncelikli olarak annelerimiz yer almaktadır. Kadınlarımızı güçlendirme, fiziki ve ruhsal olarak kendilerini mutlu hissedeceği bir yaşama kavuşturmak için çalışıyoruz. Bugün aramıza gelen ve bizimle sağlıklı yaşam yürüyüşümüze katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Dr. Fatma Betül Sayan Kaya’ya çok teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti.  

“İBRAHİM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Pazar günü buraya gelen kadınlarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum diyerek sağlıklı yaşam yürüyüşünde bir konuşma gerçekleştiren Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Betül Sayan Kaya’da, “Ülkemizde spor, maalesef her vatandaşımızın yaptığı bir şey değil. Ancak “Evden Okula Haydi Anneler Spora” projesi kapsamında Kocaelili kadınlarımızın spor yapmasına olanak sağladığı için İbrahim Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Aile Bakanlığı olarak güçlü kadın, güçlü aile ve güçlü toplum diyoruz. Annelerimiz bu projeyle çocuklarına da güzel örnek olacaklar. Kadınlarımız spor noktasında daha bilinçli yaşayarak evlatlarına örnek olacaklar” diye konuştu.

 “TÜM TÜRKİYE’YE YAYGINLAŞTIRMAK İSTİYORUZ”

Büyüme hormonlarını artıran faktörlerden biride spordur diyerek projenin sağlık yönüne farklı pencereden bakarak konuşmasını sürdüren Bakan Kaya, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu bir kez daha tebrik ediyorum. “Evden Okula Haydi Anneler Spora projesini tüm Türkiye’ye yaygınlaştırmak istiyoruz. Ülkemizin tüm kadınlarına selam gönderiyorum. Kadınlarımız daha güçlendiğinde, aileler güçlenecek ve toplum güçlenecek. İnşallah 2023’e hep birlikte güçlü bir şekilde yürüyeceğiz” ifadelerini sarf ederek konuşmasını tamamladı. Konuşmalar sonrası Bakan Kaya ve Karaosmanoğlu beraberinde ki heyetle birlikte binlerce kadınla sağlıklı yaşam ve doğa yürüyüşünü gerçekleştirdi. 

19 Kas 2017 - 13:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

izmitli - Belediye Başkanı Olarak Muhteşem ikiliden başka erkek yok K.B.B. Abraham Blackottomanman ve Gebze Belediye Ednan Köşklersahibier muhteşem ikili Finalleri oynuyorlar sinemalarda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 13:07
03

Bora Zan - Sağlık için spor,sağlık için yürüyüş...Her gün olmasa da 1 gün arayla mutlaka yapın 40-50 dk.....Sağlığın fiyatı olmaz,onun için her şeyinizi feda edersiniz dimi?.....Belediyenin halkın yararına yaptığı en güzel aktivite bu,örnek olup yolun başına geçiyorlar.....Şişmanlık,obezite,Y.TANSİYON,ŞEKER HASTALIKLARIYLAMÜCADELE İÇİN HER GÜN YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 13:07
02

Maço - Latif helal olsun ağzın bal yesin katrilyon sahibi ol bunlar oluyorda senin neyin eksik sana bişey söyleyeyimmi DEDE gitti yani Kırmızı Kalemi çoktan yedi oda farkında

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 13:07
01

Latif Aka - Başkan bırak bu hafta sonu kadınlarla yürüyüş işlerini.Özellikle son günlerde istenmeyen bir numaralı adamsın.Kadın bakanlarla,vekillerle göz boyamaya çalışıyorsun ama yemezler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 13:07


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler