At etiyle gündeme geldi artık kapandı

At eti sattığı iddialarıyla gündeme gelen Sanat Et kepenk indirdi

At etiyle gündeme geldi artık kapandı
Haber albümü için resme tıklayın

Nevzat Sanat’ın sahibi olduğu ve Kocaeli gündemine müşterilerine at eti sattığı iddialarıyla gelen Sanat Et kepenk indirdi. Sanat Et hakkında Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Sanat Et adlı işletme hakkında soruşturma başlatmıştı. Yaşanan bu olayların ardından ise rostoran bugün kepenklerini indirdi.

Kartepe'de yol üzerinde bulunan restoranın yerine ise yaptığı akıllı ev projeleriyle ilimizde ses getiren UMF Yapı ve İnşaat'ın sahipleri Erkan ve Okan Peksoy'un yepyeni bir restoran açacağı öğrenildi. Kahvaltıdan ızgaraya kadar zengin seçeneklerle hizmete girecek olan restoranda tadilat çalışmaları başladı. UMF İnşaatın marka ismi olan Emar Delux ismini taşıyan restoranın açılış ise ramazandan sonra yapılacak.

22 May 2018 - 20:42 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

07

Sanat emar - Bu yer nevzatın kendi mülkü sadece isim değişti uzaktan kumanda ortak buldular hipodromda at çok ismi değiştir devam

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 20:42
05

bülent yıldız - bu firmanın reklamlarını yapıp insanları oraya gitmeleri için teşvik eden sizdiniz,şimdi sıra körfeze yüksekten bakan firmada.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 20:42
04

Musa Adıyaman - SanAt et :))) Allah zırnık zırnık çıkartsın inşAllah Nevzat. Yeni açılacak yere de gitmeyeceğim. Ne belli isim değiştirmediği?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 20:42
03

Sercan - O kadar yırtındılar yalan komplo diye yetmedi yanındaki şakşakçı ve trolleride yırtındılar komplo falan diye ne oldu helal iş yapan mücadele ederdi kapatmazdı dıgıdıkçılara güle güle hoş geldin emar deluxe

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 20:42
02

thunder bolt - sadece bu mu*? 6 Kazakistan da kaldım at etinden iyi anlarım çok yerde var kimi karışık köfte yapıyorlar bunların çoğu da namlı köfteciler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 20:42
01

Ersoy Kandemitoğulları - Ata da etine de düşman değilim ama millete inek eti diye satılmasına düşmanım!İİYİ olacak inşAllah.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 20:42


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler