"Artvin'in yok olmasına göz yummayacağız"

CHP İl Gençlik Kolları yönetimi Artvin’ de kurulacak altın madenini protesto eden Artvinlilere destek olmak amaçlı bayram arifesinde yola çıkarak Artvin’e gitti.

BAYRAM ÖNCESİ YOLA KOYULDULAR

Cumhuriyet Halk Partisi  İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan ve il gençlik kolları yöneticileri Ertan Çağlın, Hasan Sarıtoprak ve Gebze İlçe Gençlik Kolları yöneticisi Savaş Gayretli ile birlikte bayram öncesi Artvin’ de kurulacak altın madeni işletmesine dur demek için yollara düştü.

“GÖZ YUMMAYACAĞIZ”

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan Artvin’ den bir açıklama yaparak, “Eğer bu maden işletmeye açılırsa Türkiye bir ilini kaybedecek ve Artvin yok olacak” dedi. Mükemmel doğasıyla, yeşil alanlarıyla ünlü Artvin’in yok olmasına göz yummayacaklarını söyleyen Orhan, “CHP Gençlik Kolları olarak bugün Artvin’ deyiz. Bu maden ocağının kurulmasına karşı olan Artvin halkı büyük bir mücadele veriyor, biz de arkadaşlarımızla bu mücadeleye destek olmaya geldik” diye konuştu.

“DİRENENLERE DESTEK OLACAĞIZ”

Orhan açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Burada Artvin’i yağma ve talan etmek uğruna, başta Artvinlilere ve yöre halkına fiili saldırıda bulunuyorlar. Bizler de ülkesine, doğasına, haklarına sahip çıkmaya çalışan başta yöre halkına ve tüm direnenlere destek olacağız.  Analarımızın ellerini öpmeye geldik, onlara omuz vermeye geldik, Yağma ve talana dur demeye geldik. Artvin’den Türkiyenin ve Kocaelinin duyarlı insanlarına  selam olsun”   

                 

18 Tem 2015 - 12:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler