Altınoluk Pastaneleri’nde 23 Nisan etkinliği

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Altınoluk Pastanesi’nde Yarbay Refik Cesur İlkokulu öğrencileri ile iki farklı etkinlik düzenlendi

Altınoluk Pastaneleri’nde 23 Nisan etkinliği
Altınoluk Pastaneleri’nde 23 Nisan etkinliği
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli'de 7 şubesi bulunan Altınoluk Pastanesi bir grup öğrenciyi pasta-tatlı-börek-poğaça imalathanesinde misafir etti. Öğrencilere imalathane gezdirildikten sonra pasta ustaları ile beraber pastalar yapıldı.

Diğer etkinlikte ise Yeşilova’da bulunan şubesinde öğrencilerin yapmış olduğu resim sergisinin açılışı yapıldı. Açılışa okul müdürü Kerim Öz, okul öğretmenleri, çok sayıda veli ve öğrenciler katılım sağladı.

Okul müdürü Kerim Öz,  böyle önemli bir günde geleceğimizin teminatı çocuklarımız için fırsat sağlayan Altınoluk Pastanesi’ne teşekkür etti. İşletmeci İbrahim Bıyıklı ve Orhan Bıyıklı derecelere giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. İbrahim Bıyıklı öğrencilere gelecek yaşamlarının da çizdikleri resimler kadar güzel olması temennisinde bulundu. Resim sergisi iki gün boyunca sergilenecek.

24 Nis 2019 - 15:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler