Allah aşkına bir denetle..!

İzmit Kültür Tepesi bakımsızlıktan viraneye döndü. Dört bir yanı yabani otlar sardı. Bölge esnaflarından Necat Fotoğrafçılık’ın sahibi Necat Keskin başkan Doğan’a yüklendi: “Allah aşkına bir denetle. Ben senin yerine denetledim.”

Allah aşkına  bir denetle..!
Allah aşkına  bir denetle..!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ın en önemli projelerinden biri Kültür Tepesi. Tarih Koridoru’yla entegre olacak şekilde hazırlanan proje haziran ayında tamamlandı. Proje görkemli bir törenle açıldı. Nevzat Doğan gururluydu… Ancak ne olduysa Kültür Tepesi açılış sonrasında unutuldu. Önce zemin kaplamaları çöktü içine bir kamyon düştü. Bugünler de ise bakımsızlıktan virane halde.

Kültür Tepesi’nde bakımsızlık nedeniyle dört bir yanı yabani otlar sardı. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler ekiplerinin görmezden geldiği bölgede bel hizasına kadar yükselen yabani otları bölgenin tanınmış esnaflarından Necat Fotoğrafçılık’ın sahibi Necat Keskin fark etti. Sosyal paylaşım sitesi hesabı Facebook üzerinden fotoğrafları paylaşan Keskin, “Sayın başkanım senin bu İzmit’ten haberin var mı acaba. Millet bize sövüyor. Taş yığınlarına milyarlık yatırım yapıldı. Sözde şelale park, ne parkı taş yığını. Bir iyileştirme yok. Çimler büyüdü park bahçeler müdürü mü ilgileniyor? Buradan merak ettim. Yoksa daha müteahhitten teslim almadınız mı? Ben olsam almam. Yapılan işler yerinden kalkıyor. Allah aşkına bir denetle. Ben senin yerine denetledim. Yapılan işler beş kuruş etmez, bilgin olsun. Vatandaş necat” ifadelerini kullandı.

22 Eyl 2017 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler