Aksoy: Aziz atamızı şükranla anıyoruz

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ,Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu yılında bir mesaj yayımlayarak, “Aziz Atamızı ve O’nun silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz” dedi

Vali Aksoy’un mesajında şu ifadeler yer aldı: “Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, aramızdan ayrılışının 79. yılında O’nu milletçe saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Atatürk, insanlığın tarih boyunca yetiştirdiği en büyük liderlerden biridir. O, bilgisi, sevgisi, hoşgörüsü, barışçı ve demokratik kimliği ile dünyada hayranlık uyandırmış, insanlığın saygı gösterdiği unutulmaz kişilikler arasında yerini almıştır.

Atatürk, ulusal birliğimizin, bağımsızlığımızın, çağdaşlaşmanın ve aydınlanmanın simgesidir. O, milletimizin hiçbir zaman sönmeyecek ışık kaynağıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, doğru zamanda doğru kararlar almış ve uygulamıştır. Hep ileriye bakmış, güçlükler karşısında yılmamış, milletine inancını hiçbir zaman yitirmemiştir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen Türk Milleti’ni ayağı kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurmuştur. Bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir.

Cumhuriyet’in bizlere yüklediği tarihi ödev, geldiğimiz noktada durmak değil, daha hızlı ve güçlü bir şekilde çalışarak, milletimizin refahını artıracak adımlar atmaktır.

Türk Milleti, şanlı tarihinin ve sahip olduğu ulusal değerlerin verdiği güç ile Cumhuriyetini sonsuza kadar korumaya, yaşatmaya ve yüceltmeye kararlıdır.

O’nun bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak onurumuz, o değerleri gelecek kuşaklara aktarmaksa en büyük görevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ömrünü milletine adamış, son nefesine kadar milleti için çalışmış aziz Atamızı, O’nun silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını ve bu vatan için canlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, manevi huzurlarında saygı ile eğiliyoruz. Ruhları şad olsun.

09 Kas 2017 - 09:44 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.



Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler