AKP’li eski yönetici Atatürk ile dalga geçti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Atatürk’ü CHP’ye bırakmayacağız” diye haykırsa da teşkilattaki kimi isimler rahat durmuyor, Atatürk’e dil uzatıyor. İşte onlardan biri… AKP İzmit İlçe Kadın Kolları eski Yöneticisi Şengün Budak Alpaslan, Atatürk ile dalga geçtiği skandal paylaşımları sizlere aktarıyoruz

AKP’li eski yönetici Atatürk ile dalga geçti
AKP’li eski yönetici Atatürk ile dalga geçti
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Hazmedemiyorlar; yok olmuş bir Osmanlı’dan bir ulus devleti doğuran, ülkenin yönetim şeklini cumhuriyet yapan ve halkın egemenliğini esas kılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü hazmedemiyorlar. Ezanların dinmemesini, bayrağın inmemesini sağlayan o Ulu komutanı sindiremiyorlar. Milyonların onun bıraktığı ilke ve inkılaplara sarılarak aradan geçen 79 yılda Atatürk isminin silinmesine izin vermemesini kaldıramıyorlar. Kimisi kendini yazar olarak gösteriyor, kimisi çakma tarihçi… Kimileri ise iktidar partisi AKP’de yönetici. Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz çıktı geçtiğimiz yıl ortaya, “93 yıllık garabetin çocukları, Ata’nız ne ki siz ne olasınız…” diye sürüp giden bir cümle ile… Onu destekleyen yine bir ilçe gençlik kolları başkanı, AKP Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk oldu; Atatürk’ün Allah’ın elçisi Hz. Muhammet’e (S.A.V.) hakaret ettiğini öne sürdü… Oğlu AKP Kocaeli Milletvekili olan Şevki Yılmaz, Yeni Akit’te ve sosyal medyasında Atatürk’e kin kustu hep. Atatürk’ün kurduğu TBMM’de vekillik eden AKP Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün ve Şevki Yılmaz’ın oğlu Mehmet Akif Yılmaz, 10 Kasım’da bir anma mesajını çok gördü ülkenin kurucusuna… Kadir Mısıroğlu denilen Atatürk düşmanı, Saray’da Beştepe Sofrası’na davet edildi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı masada yemek yedi… Ama gelin görün ki bugüne dek muhalefetin eleştirdiği işlere girişip yanılan, kanan, inandırılan ama suçluyu hep muhalefette arayan iktidarın bir anda Atatürk sevgisi kabardı… Sanki Atatürk’ün vefat haberini 10 Kasım 2017’de almışçasına otobüsler kaldırıldı Anıtkabir’e… Neyse çok yanılan iktidar velev ki doğruyu gördü, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarının kendilerine rehber olması gerektiğini anladı(!), yani konun 2019 seçimleriyle hiç alakası yok… Peki, neden bunca Atatürk düşmanı, hala rahat rahat partinizde görev yapıyor? Neden Saray’da Atatürk’e ağza alınmayacak hakaretler yağdıran Kadir Mısıroğlu gibi isimler yer alabiliyor? Gereğini yapın o vakit!

Neyse gelelim asıl meselemize… Taze çıktı fırından, buyurun! Malum olay bu 10 Kasım’da da gerçekleşti… Yine Atatürk’e hakaret yağdıranlar oldu. Kimisi sıradan bir vatandaş, kimisi ise iktidar partisi AKP’de yönetici ya da eski yönetici. O isimlerden biri Kocaeli’den bir kadın… İktidar partisinde yöneticilik yapmış; demokrasiyi getiren Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile dalga geçiyor. Geçmişte bulunmuş olduğu mevkiinin bile sebebi Atatürk oysa! Demokrasi olmasa ne siyasi partisi, ne yöneticisi; ne kadınların seçip seçilme yetkisi, hiç biri olmazdı!

“Olmasaydı da Olurduk” diye başlık atan, bu şekilde ilan alan Yeni Akit gibi bir gazetenin varlığını sürdürdüğü bir yerde sıradan bir eski yöneticinin Atatürk ile bu denli dalga geçme cesaretini nereden bulduğu da ortada… 

Bu isim AKP İzmit İlçeKadın Kolları eski Başkanı Aysel Demirtaş döneminde ilçe kadın kolları yöneticiliği yapan Şengün Budak Alpaslan… 10 Kasım 1978 doğumlu Alpaslan, 10 Kasım’da saat 08.04’te; önce “Duyun sirenleri benim doğum günüm yas yok kutlama var” diye yazdı, ardından ise bu paylaşımı 09.04’te “Duyun sirenleri benim doğum günüm kutlama var” şeklinde değiştirdi. Alpaslan düzeltmeyi bugün yaptı ve paylaşımı renklendirdi. Ancak paylaşımın ne amaçla yapıldığı açıkça ortada olduğu için bu düzeltme bir anlam ifade etmedi.

Ve Şengün Budak Alpaslan’ın asıl tepki çeken paylaşımı ise 10 Kasım’da saat 06.11’de yaptığı paylaşımdı. “Atam sen rahat uyu kalkma reis anca topladı ülkeyi gözünü seveyim” şeklinde yazılan ve sonuna kalp konulan paylaşıma beğeniler de konuldu diğer paylaşıma konulduğu gibi. Her iki paylaşıma yorum yapanlar da oldu.

Doğum günü paylaşımının altına Ayça Utku Erbay isimli bir takipçi, şu iğrenç yorumu düştü: “Çok yas dayım birazcıkda hastayım senin doğduğunamı üzüliyim atamın öldüğüne mi sevinim bilemedim (gülücük) demiş biri kopmuşdum ondan şeyettim (Gülücük).

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her ne kadar Atatürk’ü “CHP’ye bırakmayacağız” diye haykırsa da; ne Kadir Mısıroğlu ile verdiği pozu, ne “Olmasaydın da olurduk” yazan gazeteye müdahale etmeyen bir lider olduğu gerçeğinin üzerini, ne de teşkilatındaki bu tür kişilerin ağzını kapatamıyor… Maalesef acı gerçekler(!)

Paylaşma gelen o iğrenç yorum...

Saat 08.04'te paylaşımın düzenleme yapılmış hali...

Şengün Budak Alpaslan, AKP İzmit İlçe Kadın Kolları eski Başkanı Aysel Demirtaş ile...

Şengün Budak Alpaslan, AKP Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Kadın Kolları eski İl Başkanı, İzmit Belediye Meclis Üyesi Emine Zeybek Macit Zeybek ile birlikte görünüyor...

12 Kas 2017 - 14:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Barış gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Barış gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Barış gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Barış gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

47

Doğan Kara - Kendisini bir şekilde ispat edememiş zavallılar böyle aşağılıkça gündem yaratarak ispata çalışıyorlar. Yazık. Tipine baksan zaten anlam ifade etmiyor.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
46

ZAVALLIYA - Bu zavallıya laf söylemek bile istemiyorum çunkü zavallıya ayıracak zamanım yok.eyy zavallı ATATÜRK sayesinde oy kullandın,hak kazandın,yönetici oldun,insan degilsin nazarımda insan yerine koyuldun

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
45

Latif Aka - Bu mahlukata biri haddini bildirmeli.Atatürk cumhuriyetimizin kurucusu ve milletimizin gözbebeğidir.Sen kimsin peki vatan haini,zavallı ne yedüğü belirsiz bir mahlukatsın.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
44

Hatibe Bir - Allah ıslah etsin. İslam dinini kullanmak yerine öğrenin. Ölenin ardından konuşulmaz. Züppelik hiç yapılmaz.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
43

Nilüfer Atacan - Sana en ağır hakaretleri yazarım ama yayınlamazlar:)))Amaaa anlayan anlamıştır zaten.Hepiniz zavallısınız ama ben hiç birinize acımıyorum.Elbet bu devran dönecek o zaman göreceğim sizi:)

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
42

Tatar - Allah'ım işine karışmak gibi olmasın ama yine de soracağım..-Sen bu kadını(yaratığı)yaratırken elektrikler mi kesikti yoksa o an çok mu meşguldün,zira daha evrimini tamamlayamamış...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
41

MURAT 41 - ARKADAŞLAR BU MOSTARALIĞA ŞİMDİ KÜFÜR ETSEK BU DEVİRDE SEVAPMI GÜNAHMI BENCE ÇİFTE KAVRULMUŞ SEVAP

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
40

Memnune Karaca - Biz , kurtardığımız ve kurduğumuz yurdumuza kıymet bilen insanlar gelsin isterdik.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
39

Dr Ersoy Kandemir - Duygularınızı dürüstçe dökmeniz,gerçek yüzlerinizi tüm halkımızın görmesi dileğiyle,Allah tüm Atatürk düşmanlarının belasını versin,en başta da sizin gibi cahil cesaretine sahip olanların.Halkımızda sizin gibilere dava açar inşAllah benim gibi,cumhuriyet savcılarıda soruşturma başlatmalı başlatmayanları da bizzat HSYK'ya ben bildiriyorum zaten.Saygılarımla kamuoyuna,bu tip şahsiyet eksikliği olanlara dava açmaya herkesi davet ederim.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
38

Mahmut Oyar - Siz bu yobazlara aldırmayın İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
37

Levent Yükseler - İnsan olmak önemli bu zor günlerimizde.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
35

İzmit - Bu kadın biri lerinin eseri eyer atan Olmas seni ????? Kimin??

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
34

Hasan Baş - Neye benzediğini yazsam site kapanır kendini bir şey yerine koymuş lala :)

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
33

Faruk - Kör cahil Allah sizi akp denen partinin başından ayirmasin. Sizin gibiler sayesinde türkiye kendi kimliğini buluyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
32

Ümit İzmitli - Gel ben sana biraz tarih dersi vereyim....
Bu kadin birde gorev yapiyor.TuhaF tuhaf isler ve hareketler klasik AKP hareketleri.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
31

Ümit İzmitli - SIZ NEYIN KAFASINI YASIYORSUNUZ ÇOK MERAK EDIYORUM YADA NE İÇİYORSUNUZ NE KULLANIYORSUNUZ
METIN SENTURK GÖRDÜ SIZ PARTI OLARAK GOREMEDINIZ..... ATATÜRK OLMASA IDI BABAMIZ BELLİ DEGILDI!!!!!! GUNAYYYYYDIIIIIINNNNNNNNNN......
NE MUYLU TURKUM DIYENE
ATAM SEN KALK BEN YATAM

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
29

izmitli atatürkçü - ulan sizin her yeriniz atatürkçü olsa ne yazar olmasa ne yazar sizin ne kadar dönek hain olduğunuzu biz biliyoruz sahte atatürkçü maskesi altına giren hödükler..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
28

Özer Çamdağ - Reisin bile biat etti sen uyanamamışsın işi sanırım gülüm.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
27

Kadir Selvi - Bazı yaratıklar da böyle işte. Ne yapacaksın ki? İdare edeceğiz artık.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
26

Hacer Arıkan - Dene, çok sanmam başaracağını ama bir onurlu yaşamayı dene.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
24

izmitli - böyle cahil bir kadını nasıl ilçe başkanı yapmışlar , yazık yazık....

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
22

Yasemin inci - TÜRK degilsen ATAMIZI anlatmak cok zor zaten biz çokuz siz az arabistana git yavşak

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
21

Selo - Fetonun Türbanlı orospu ordusunun elemanları bunlar... Kendi pisliğinizde bozğulacaksınız çok yakında ...

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
20

Gülfiye Vatansever - Atatürk dünya lideridir binlerce kitap okumuş, savaşlar yönetmiş,zaferler kazanmış .Sen nesin,kimsin kara cahil,vatan haini, nankör istersen önce bir aynaya bak konuşacak kapasitede biri misin? Bunca yıldır tarih kitaplarınl araştırıp okusaydln vatanl çökmüş durumdan Atatürk'ün yönettiği savaşlarla düşmanları nasıl yendiğini, şehitlerimizin vatanseverliklerini, kahramanlıklarlnl herşeyi öğrenirdin kafanı değerli bilgilerle doldurup saygln bir kişi olarak yetiştirdin

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
18

Nurhan çelik - Atatürk ne kadar büyük bir eser bırakmış ki sen hala yaşıyorsun ve osmanlı dönemindeki reayalar gibi ayak yıkamak yerine uygar bir ülkenin demokratik haklarından yararlanıyorsun..ne olduğunuz kim olduğunuz çok belli..
Size rağmen dünyanın örnek aldığı yüzyılın adamı bizim Atamız.
Bizim gururumuz,sizin hezimetiniz..

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
17

Gülden - Zavallılar atamızla uğraşmayın kabul etsenizde etmesenizde atamız ve silah arkadaşları savaşarak bu ülkeyi kurtarmışlar biz diyoruzki türkiyemizi bize bırakın gidin size bayılmıyoruz atamıza hakaret etmeyin yeter artık

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
16

abdulhamit. - Bu zihniyet yemek yedigi tabagini pisleten millet dusmani hain zihniyetidir.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
15

Mert Şengüne Sert - Aç o facebook profilini. Yazarken delikanlı değildin şimdi aç o profili ve delikanlı gibi davran. Bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
14

halis turkmen - kabahat onda degil,,o daha yeni yetme,,onun kafasini bu hale sokanda kabahat.
yillardir islediler bunlarin zihinlerini ,propaganda urunu suursuz bunlar.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
13

halis turkmen - kabahat onda degil,,o daha yeni yetme,,onun kafasini bu hale sokanda kabahat.
yillardir islediler bunlarin zihinlerini,propaganda urunu suursuz bunlar.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
12

Cenap Kadıoğlu - Buradaki yorumları ve yediğin küfürleri içinize sindirebiliyorsanız sorun yok Nicholas in torunları.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
11

Hasan - Evet haberdeki Cüneyt Şentürk şuan da darica belediyesinde başkan yardımcısıdır üstelik adamın sahte faturadan kesinleşmiş cezası var. Varın gerisini siz düşünün canlar.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
10

Hasan Şengünebasan - şengün, ayça, şevval figen, merve. Sizlerle beni bir odada başbaşa düşünün.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
09

Lalehan Çağrı - Meczup tipine baksam zaten muhatap olmam. Başı örtülü olduğu için değil. Kalbinin çirkinliği yüzüne vurduğu için.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
08

izmirli 35 - biz atatürkçüler bunlar gibisine tuvalet kağıdı diyoruz ..

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
07

gercekci - Buda fetocular gibi hainmis.Defolup gitsin pensilvanyaya.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
06

merve - Insanlari asagilamaktan hor gormekten nur kalmamis nefret saciyor.Buda fetocular gibi hainmis
.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
05

hatice - Selamunskeykum.Buradan acikca yaziyoruz.Bu zihniyet yemek yedigi tabagini pisletmek zihniyetidir.Birde sadece fetoculukla hain olunmuyormus boylede hainlik olur.Bunlarida gorduk ve ogrendik.Yamziklar olsun bu zavalli lara.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
04

gerek yok - zaten senin gibi tipler ATATÜRK ü sevse saysa ozaman ben ATATÜRK ten şüphe duyardım..nasıl bir yaratıksınız bi aynaya bakın hülogcular

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
03

kocaelili - sen zavallı kaşar ATATÜRK olmasaydı hangi fahişenin kızı olacaktın şerefsiz

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
02

Ataturkcu dusunce - Merak ediyorum simdi binlerce insan kufur ediyodur kendisine kocasi ne dusunuyor acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02
01

Cemal - Amma ağır ithamlar yazmışsınız arkadaşlar. Bir atasözümüz var. “ Bir deli kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış “ Ne uğraşıyorsunuz. İnsanları zoraki Atatürk çü , yapamazsınız. Düşünün ki , ülke paramparça, osmanlı iflas bayrağını çekmiş. Yunanı, ermenisi, italyanı , fransızı, ingilizi ülkeyi paylaşmış, Başkomutanımız ve silah arkadaşları Türk ulusunun namusunu, şerefini, haysiyetini, onurunu, bayrağını çiğnenmekten kurtarmış ,haaa, sadece bizimkini değil, bu kendini bilmezlerinkinide kurtarmış, Bu kendini bilmezler için bu değerler herhalde çok önemli değil ki , böyle abuk sabuk açıklamalar yapıyorlar. Daha öncede yaptılar , bundan sonrada yapacaklardır. Demek ki bu tarz yorumları yapanlar için memleketi satıp, kaçanlar, ihanet edenler, hırsızlar, yolsuzluk yapanlar, din bezirganları, vatan hainleri ne kadar önemliki , kahramanlar için böyle saçma saoan şeyler yazmaya , düşünmeye devam ediyorlar. Allah kendini bilmezlere hidayet versin.

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 12 Kasım 14:02


Anket Körfez Belediye Başkanı kim olsun?
Tüm anketler